2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Ko par tevi atklāj tavas bailes? Izvēlies fobiju un uzzini!

 

Bailes no netīrumiem un mikrobiem

Tu esi mierīgs un kārtīgs cilvēks. Vienīgais, kas var likt tev satraukties, ir nekārtība. Tu esi neaizvietojams darbinieks, jo proti pievērst uzmanību detaļām. Tevi ciena. Tavus panākumus pat mazliet apskauž. Tu esi ļoti jūtīga, tāpēc pacenties sev apkārt radīt miera un labsirdības atmosfēru. Un neaizmirsti kontrolēt savas emocijas.

Bailes no klauniem

Tu esi pārāk straujš cilvēks, kurš nebaidās teikt visu patiesību tieši acīs. Dažreiz par pateikto tu pat nokaunies. Bet, jebkurā gadījumā, no saviem tuviniekiem tu sagaidi tādu pašu atklātību un vienkāršību. Tev vajadzētu aizdomāties par to, vai tev patiesi vajag visiem pēc kārtas norādīt uz viņu kļūdām un nepilnībām. Varbūt vajadzētu uz brīdi tiesneša lomu nolikt malā? Pie tam, kāds ļoti baidās citu acīs «izskatīties pēc klauna». Atslābsti! Draugu kompānijā taču drīkst atslābt un no sirds izpriecāties, vai ne?

Bailes no augstuma

Sarežģīts cilvēks — lūk, ko par tevi ar pārliecību var teikt. Tu esi atvērta jaunām iepazīšanām, mīli bagātināt savu dzīves pieredzi, taču tevi biedē viss nezināmais. Tāpēc līdzīgās situācijās tu vari uzvesties pavisam atšķirīgi. Bailes no augstuma piemīt daudziem, bet tikt ar to galā ir iespējams. Pacenties būt augstasinīga un sakārto visas ssavas domas «pa plauktiņiem». Kad saprāts ņems virsroku pār emocijām, bailes izzudīs.

Bailes no cilvēku pūļiem

Tev nepatīk, kad kāds pārkāpj tavas privātās telpas robežas. Tu jutīsies ērti visur — gan plašās, gan mazās telpās-, galvenais, lai cilvēku tur būtu pēc iespējas mazāk. Tev nepatīk strīdēties un klausīties citu padomos. Visus lēmumus tu esi pieradusi pieņemt pati. Lai pārvarētu savas bailes, tev ir jāiemācās uzticēties citiem. Ne obligāti visiem. Kaut vai tikai tiem, kas patiesi to novērtētu.

Bailes no vientulības

Tu dievini ballītes, komunikāciju un lielas cilvēku kompānijas. Tu neesi no tiem cilvēkiem, kurš laidīs garām iespēju jautri pavadīt brīvo laiku. Tev ne tikai patīk atrasties uzmanības centrā, bet tev tā ir arī nepieciešamība! Ja tavā dzīvē nav mīļotā cilvēka, tad tu sāc domāt, ka ar tevi kaut kas nav kārtībā. Pirmkārt, iemācies veltīt laiku sev. Atrodi mīļu hobiju. Sāc iepazīt savu iekšējo pasauli. Tas viss palīdzēs tikt galā ar bailēm no būšanas vienatnē.

 

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.