1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ko par tevi atklāj tavas bailes? Izvēlies fobiju un uzzini!

 

Where

Visiem mums piemīt kādas bailes un pat fobijas. Valda uzskats, ka pēc piedzimšanas mazulim piemīt tikai bailes no augstuma un skaļiem trokšņiem. Visas pārējās fobijas ir reakcija uz kādu notikumu tavā dzīvē. Cauri bailēm psihologi spēj atklāt, ko tavas bailes vēsta par tevi un tavu raksturu.

Bailes no tumsas

Jautra, optimistiska un ar bagātīgu iztēli. Tu esi radošs un daudzpusīgs cilvēks. Iespējams tāpēc tev tik ļoti patīk būt uzmanības centrā. Tumsā nekas nav redzams, tāpēc tavas smadzenes «zīmē» visādas šausmenītes. Novirzi savu iztēli vajadzīgajā virzienā: māksla, literatūra, vēsture… Tam būtu jāpalīdz.

Bailes no publiskas uzstāšanās

Tu esi diezgan noslēgts cilvēks, kuram patīk miers un vientulība. Tu bieži vien uz ilgu laiku iegrimsti savās domās, un vairāk par visu novērtē patiesu draudzību. Tev nevajadzētu noslēgties sevī un domāt par sliktu. Visi pieļauj kļūdas. Vai arī varbūt tu sevi uzskati par ideālu? Aizdomājies par to…

Bailes no čūskām

Tevi ar pārliecību var nosaukt par labu draugu. Tu nekad nevienu nepametīsi bēdā, un nepieciešamības brīdī sniegsi palīdzīgu roku. Tavas bailes nav unikālas, jo tās piemīt daudziem cilvēkiem. Tās ir vajadzīgas, lai izdzīvotu. Tāpēc, lai ar tām tiktu galā, ar skaidru prātu novērtē situāciju. Vai tad tev ir reāli iemesli baidīties no tā, kas no tevis baidās vairāk?

Bailes no asinīm

Tu ļoti rūpīgi attiecies pret savu izskatu un veselību. Tādi cilvēki vienmēr pievērš uzmanību pareizam un veselīgam uzturam, sportam, fiziskam darbam un sevis pilnveidošanai. Tu bērnībā spēcīgi savainojies, tāpēc tev ir bailes no asinīm? Lai no tām tiktu vaļā, tev ir sevī jāaudzina spēks, mērķtiecība un spriest spēja.

Bailes no zirnekļiem

Šīs bailes piemīt līderiem, cilvēkiem, kuri prot motivēt un vadīt komandu. Tu esi veiksmīga, jo ieņem aktīvo pozīciju. Ģimenē tieši aiz tevis paliek pēdējais vārds. Tas, protams, nav slikti, taču, lai pārstātu baidīties no zirnekļiem, tev ir «jānoņem kronis», un jādod balss tiesības arī citiem. Pietiks visu nest uz savas muguras! Iemācies atslābināties.

 

Šķir tālāk, un uzzini arī par citām bailēm!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.