6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Skatītāju vērtējumam tiek nodota ideja jaunam pašmāju šovam „Mīļais, esmu mājās!”

 
Foto: Publicitātes

Televīzija sievietēm “STV Pirmā!” savām skatītājām sarūpējusi īpašu pārsteigumu – jauna pašmāju šova “Mīļais, esmu mājās!” eksperimentālu pirmizrādi. Tas iecerēts kā humora un dzīvesprieka pilns praktisku padomu raidījums, kas apbērs skatītājas ar idejām, kā ikdienu padarīt krietni vieglāku, pie tam izklaidējošā un jautrā veidā.

Šovā saimniekos Matilde – tipiska mājsaimniece, kura savā mājoklī “strādās” pie neskaitāmajiem “projektiem” un ik reizi aicinās pie sevis slavenus viesus, šoreiz kulināri Lindu Vilmansoni, fitnesa treneri Kārli Birmani, blogeri un māmiņu Māru Arāju, kā arī improvizācijas teātra aktieri un mūziķi Nauri Brikmani. Kopā ar ekspertiem Matilde mācīs vieglākas dzīves trikus – gan kā pagatavot izcilu cepeti, tikt pie tvirtākas sēžamvietas, iztīrīt vīna traipus uz krekla, gan citus tikpat vērtīgus noslēpumus.

Sniedzot iespēju skatītājām paust savu viedokli, vai Matildes padomi ir gana noderīgi, “STV Pirmā!” 1. jūnijā plkst. 22:00 piedāvā šova demo versijas pirmizrādi TV ekrānā un tiešraidē STV Facebook lapā. Balso un atklāj, vai arī turpmāk vēlies satikt Matildi, uzzināt dažādas dzīves gudrības, baudīt dzirkstošu humoru un interesantas sarunas ar pašmāju slavenībām.

Iepazīsties – Matilde – netipiski tipiska mājsaimniece

Šova “Mīļais, esmu mājās!” vadītājas loma uzticēta spridzeklīgai, elegantai un ļoti asprātīgai mājsaimniecei Matildei, kuras lomā iejutusies improvizācijas teātra aktrise Līga Putniņa. Viņa dzīvo savā lieliskajā mājā, kur arī pavada savu ikdienu, gaidot no dienas gaitām atgriežoties vīru un bērnus. Lai arī Matilde pēc izskata vairāk atgādinās piecdesmito gadu mājsaimnieci, jautājumi uz kuriem viņa šova laikā meklēs atbildes, būs noderīgi ikvienai mūsdienīgai un aktīvai sievietei. Matildei, kā jau katrai dāmai, laiks ir īsta vērtība, tāpēc viņa meklē veidus, kā to ietaupīt – tā, piemēram, viņa īpaši iecienījusi cepeškrāsnī gatavojamas maltītes, arī ar sportu labprāt nodarbojas turpat, mājās – virtuvē vai dzīvojamā istabā, bet izklaidei un pieredzes apmaiņai pie sevis aicina dažādus draugus, kas sniedz padomus gan galda klāšanā, gan attiecībās ar vīru, gan mācīs dažādus noderīgus skaistumkopšanas “trikus”.

Foto: Publicitātes

Vērtīgi padomi, kas atvieglos ikvienas sievietes ikdienu

Kā pagatavot izcili sulīgu cepeti? Kā uzturēt sevi formā tad, kad nav iespējams tikt uz sporta klubu, kā panākt, lai lūpu krāsa turas visas dienas garumā? Uz šiem jautājumiem atbildes vēlas zināt ikviena sieviete. Tieši tāpēc pašmāju šovā “Mīļais, esmu mājās!” palīgos nāks Matilde un dažādu jomu eksperti. Ar slavenu viesu palīdzību un gaumīgu humora devu Matilde atvieglos ikvienas sievietes dzīvi tā, lai viņām starp miljons pienākumiem paliktu pēc iespējas vairāk laika dzīves baudīšanai un patīkamām izklaidēm. Šova demo sērijā kulināre Linda Vilmansone atklās cepeša recepti, kas izdodas vienmēr, fitnesa treneris Kārlis Birmanis parādīs, ka arī katli un virtuves dvielis var būt lielisks trenažieris, bet blogere Māra Arāja mācīs, kā pašu spēkiem pagatavot attīstošo grabulīti bērnam. Savukārt, lai izprastu un iepazītu vīriešus, Matildei talkā nāks mūziķis Nauris Brikmanis, kurš dalīsies savā pieredzē par attiecībām ar daiļo dzimumu.

Nepalaid garām šova “Mīļais, esmu mājās!” demo versijas pirmizrādi ceturtdien, 1. jūnijā plkst. 22:00 “STV Pirmā!” kā arī STV Facebook lapā – skaties, vērtē un izsaki viedokli, vai arī turpmāk ceturtdienas vakarus vēlies pavadīt šarmantās un asprātīgās Matildes sabiedrībā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.