15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: Kas tev būtu jāzina par sievieti Ūdensvīru

 

Aquarius by Lalli Sig on 500px.com

Viņa ir ļauns ģēnijs

Sievietēm-Ūdensvīriem piemīt lielisks intelekts. Viņa ne tikai prāto par dažādām tēmām, bet arī tajās ļoti iedziļinās no visiem iespējamajiem skatapunktiem. Tāpēc viņa meklē vīrieti, kurš spēs «turēt viņai līdzi».

Apmaiņa ar labi pārdomātām idejām viņu pavisam noteikti uzbudina. Bet, ja saruna viņu «nestimulē», viņai ātri kļūs garlaicīgi, un viņa pievērsīsies kādam interesantākam sarunu biedram.

Viņa dzīvo savā prātā

Asa prāta trūkums varētu būt tas, ka sieviete-Ūdensvīrs bieži vien atslēdzas no sava fiziskā ķermeņa. Kad viņai saka, ka vņa pārāk daudz domā, tas ļoti aizskar viņas jūtas, un viņa attālināsies no tevis tik ilgi, kamēr tu nepieņemsi viņas domātāja dabu.

Šīs zīmes pārstāves bieži vien tiek uzskatītas par vēsām, atturīgām un emocionāli nepieejamām būtnēm. Taču tā nav. Viņa ir ieciklējusies uz savām domām, kur jūtas komfortablāk. Tāpat viņai bieži vien ir vajadzīga palīdzība, lai no šī sapņotājas stāvokļa tiktu ārā.

Viņa ir seksuāli uzņēmīga

Sieviete-Ūdensvīrs pavisam noteikti ir zinātkāra, atvērta un dievina visu netradicionālo. Tas viņu padara par ļoti interesantu gultas biedru. Parasti viņa labprāt izmēģina kaut ko jaunu.

Viņai ir ļoti svarīgi apvienot domas ar seksu. Uzturi viņas prātu un ķermeni tonusā, un vēl atgādini, ko vēlies ar viņu izdarīt — tas ir padoms, ko var sniegt jebkuram vīrietim, kurš ir ieinteresēts sievietē-Ūdensvīrā. Ar viņu nebūs garlaicīgi!

Viņu neinteresē salkanības

Sievietes-Ūdensvīri ir ļoti praktiskas, un lepojas ar to, ka ir oriģinālas un neviltotas. Viņas ciena efektīgus mīlestības apliecinājumus. Vīrietis var neapsveikt viņu Valentīndienā, un viņai būs vienalga. Bet, ja viņš aizmirsīs vņas dzimšanas dienu, viņa ātri aizmirsīs vīrieti.

Šīm sievietēm patīk, kad par viņām rūpējas, un viņām patīk justies īpašām. Viņa vēlas romantiku, taču tādu, kas ir arī praktiska un reāla. Jā, viņai patīk dāvanas, ko viņa vēlāk var arī izmantot, nevis mīksti lācīši un apsveikumi.

Viņa izvairās no konfliktiem

Viņai piemīt taisnīguma izjūta un cieņa pret apkārtējiem cilvēkiem, kuriem ir tiesības uz pašizpausmi. Viņa reti aizstāvēs savu viedokli, kā vienīgo «pareizo». Taču, ja kāds izdomās pār viņu dominēt, kliegt vai apvainot, tas cilvēks uz visiem laikiem būs zaudējis Ūdensvīra cieņu.

Viņa ir ļoti neatkarīga

Viņa uzticas sev, un pieprasa brīvu un neierobežotu telpu ap sevi. Nav svarīgi, vai tas ir attiecībās vai karjerā, bet, ja viņa jutīsies nenovērtēta, nospiesta vai kontrolēta, viņa gribēs tikt no tā visa vaļā. Viņu nebiedē nekas vairāk, kā brīvības trūkums.

Viņa regulāri mainās

«Attīsties vai mirsti» – šis ir Ūdensvīra moto. Pasaules uzlabošana, pašizaugsme un pasaules izzināšana ir daļa viņas nebeidzamā dzīves ritējuma. To visu viņa sagaida arī no sava partnera, lai gan nekad viņam to neteiks. Viņa gaida, kad arī viņš visu laiku attīstīsies.

Viņa izliek savu enerģiju un entuziasmu idejā tāpēc, lai uzdurtos jaunai idejai, kura viņu aizvedīs jaunā virzienā. Ja vīrietis vēlas, lai viņa sieviete paliktu tāda pati, kā pirms 10 gadiem, tad Ūdensvīrs viņam nederēs.

Viņa sev blakus vēlas spēcīgu un par sevi pārliecinātu vīrieti, kurš var tikt galā ar viņas neprognozējamo dabu un ideāliem.

 

Avots: Soulpost.ru

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.