2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Seši interesanti fakti, ko tev būtu jāzina par Lauvu

 

Painting  Young woman and lion cub. eye contact. by Jozef Klopacka on 500px.com

Kā jau dzīvnieku pasaules karalis, arī starp zodiaka zīmēm Lauva izceļas, piesaista uzmanību, cieņu un kaisli. Asprātīga, radoša un spēcīga viņa gaida tādu pašu partneri, un pieprasa ne mazāk, kā viņa būtu pelnījusi (vismaz viņa tā domā). Lūk, kādas vēl īpašības piemīt sievietei-Lauvai:

Viņa var būt spītīga

Tu saki spītīga, bet viņa teiks, ka izlēmīga. Viņai piemīt valdonīgs raksturs, viņa vēlas stabilitāti un negrib, lai viņai «jauc prātu». Protams, viņa ir gatava kompromisiem, taču ir arī jārēķinās, ka strīdu gadījumā viņa parādīs savus nadzņus.

Ja viņa ir satraukta, atvainojies un dod viņai personīgo telpu. Ļauj viņai pašai nomierināties. Tikai nevajag viņai teikt: «Nomerinies!» Par šo frāzi viņa var tev saskrāpēt seju.

Viņai ir liels ego

Un, neraugoties uz viņas pārliecināto ārieni, to ir viegli aizskart. Lauva mīl, kad viņu apbrīno un uzslavē viņas unikālo un radošo dabu. Tas nozīmē, ka tev būs jāpacenšas apmierināt viņas vēlmes un slavēt, slavēt, slavēt…

Viņa ir rotaļīga un mīl pakaitināt

Sievietes-Lauvas ir jautras un vērīgas. Viņām patīk gūt baudu, cilvēkus pakaitinot. Bet tas caur joku. Tev ir jābūt tādam cilvēkam, kas saprot Lauvas jociņus, un jāprot pajokot pretī. Tikai neaizskar viņas jūtas!

Viņa redz tev cauri

Tāpēc pat nemēģini viņu piemānīt. Komplimenti viņai patīk, bet viltotus komplimentus viņa necieš un sajūt pa gabalu. Tā vietā atrodi laiku pa īstam par viņu sajūsmināties, un liec viņai sajusties īpašai.

Viņai nav laika vārguļiem

Viņa ir strauja, apģērīga, izlēmīga un ļoti sabiedriska persona. Visbiežāk viņa meklē vīrieti, kas būs līdzīgs, un spēs tajā visā viņu atbalstīt. Sieviete-Lauva ne vienmēr grib pieņemt visus lēmumus un uzņemties situācijas vadību. Viņai vajag vīrieti, kas ir tikpat spēcīgs savos izteikumos, darbībās un idejās, un spēs pieņemt lēmumus viņas vietā.

Viņai ir nepieciešama privātā telpa

Sievietes-Lauvas ir neatkarīgas būtnes, tāpēc vēlas sev blakus vīrieti, kas arī būtu neatkarīgs. Viņas vēlas, lai vīrietis viņas vada, bet ne kontrolē. Citādāk cieņa no viņas puses zudīs acumirklī.

Taču, ja vīrietis pārāk ilgi viņu atstāj «privātajā telpā», tad viņa attālināsies un noslēgsies. Vienkārši vīrietim ir Lauva jājūt un ir jāspēlē pēc viņas noteikumiem. Tad viņa ar prieku aicinās viņu savā midzenī…

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.