6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Pats īsākais un precīzākais psiholoģiskais tests! Izvēlies, kas tev garšo!

 

Gurķis un melone

Šī izvēle biežāk ir raksturīga vīriešiem. Un šie vīrieši ir vīrišķīgi un nopietni. Viņi ir reti ietekmējami un neaizraujas ar alkoholu. Starp viņiem ir daudz sportistu un ceļotāju. Sieviete blakus šādam vīrietim jutīsies droši, jo viņa atbilīgums ir jūtams arī ģimenes dzīvē.

Šādi vīrieši ir mērķtiecīgi un viegli sasniedz savu mērķi. Taču ir arī kāds trūkums – «gurķu-meloņu» tipam trūkst romantiskuma, tāpēc, ja sieviete vēlas no viņa ziedus, tad gaidīs ilgi. Labāk uzreiz dot skaidru mājienu.

Šī tipa sievietes bieži vien kļūst par priekšniecēm, bet ģimenes dzīvē ir diezgan bezpalīdzīgas. Gluži kā bērni: slikti runā, neprot plānot budžetu, necieš mazgāt drēmes un traukus. Šāda sieviete var kļūt vīrietim pat uzticīgu un saprotošu draugu.

Tomāts un arbūzs

Šie cilvēki ir jautri un aktīvi. Viņi izceļas ar izteiktu komunikāciju, bet ne vienmēr sarunu biedru uztvers kā līdzvērtīgu (viņi ir viegli aizkaitināmi, tāpēc saruna var beigties ar skandālu). Šī tipa vīrieši ir slinki un priekšroku dos halātam un mīkstām čībiņām, nevis mugursomai un guļammaisam.

Šī tipa sievietes ir arī emocionālas, mīl dzīvniekus un kopā ar viņām vienmēr šķitīs, ka ir silti un ērti. Viņas nemāk vērpt intrigas, bet var būt netaktiskas, jo bieži saka to, ko domā.

Gurķis un arbūzs

Šo cilvēku mierīgā un savaldīgā āriene apslēpj sevī iekšēju saspringumu un apjukumu. Ar šādu cilvēku dzīve ir kā vulkāna pakājē — nekad nevari zināt, kas būs rīt, un kāda ideja iešausies viņa prātā.

«Gurķu-arbūzu» sievietes nerīko skandālus nieku dēļ. Viņas krāj aizvainojumu sevī, un vienā jaukā dienā var sasist visus mājās esošos traukus… Nereti pat pret vīra galvu.

Šī tipa cilvēki ir arī ļoti radoši. Viņi prot analizēt un prātot. Viņu vidū bieži vien ir zinātnieki un izgudrotāji.

Tomāts un melone

Ja tieši šie ēdieni tev sirdij ir tuvāki, tad tu esi nosvērts, taktisks un mierīgs cilvēks. Tev patīk skaistas lietas, un tev piemīt lieliska gaume. Šī tipa vīrieši ir mazliet sieviškīgi. Bieži kļūst par māksliniekiem un muzikantiem.

Šī tipa sievietes ir mīlošas un jūtīgas, bet mīlestībā — kaislīgas un pastāvīgas. No šīm sievietēm sanāk lieliskas, uzticīgas, maigas un gādīgas sievas. Bet vīrieši gan var izrādīties patmīlīgi egoisti.

 

P.S. Labākās laulības izdodas starp:

-Vīrieti «gurķis-melone» un sievieti «gurķis-arbūzs»;
-Vīrieti «tomāts-melone» un sievieti «gurķis-melone»;
-Vīrieti «gurķis-arbūzs» un sievieti «tomāts-arbūzs»;
-Vīrieti «tomāts-arbūzs» un sievieti «tomāts-melone».

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.