5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Aizvadīts bērniem veltīts labdarības pasākums

 

Pagājušajā ceturtdienā, 1. jūnijā, atpūtas un izklaides centrs “Fantasy Park” kopā ar labdarības fondu „Coloring the World” atzīmēja “Starptautisko Bērnu Aizsardzības dienu” un organizēja labdarības pasākumu, veltītu bērniem no Daugavpils un Rīgas bērnu namiem. Kopumā atbrauca 30 bērni vecumā no 7 līdz 16 gadiem.

Bērni aizvadīja neaizmirstamu dienu “Fantasy Parkā”, spēlēja boulingu, cienājās ar garšīgām picām un saldumiem, izklaidējās bērnu diskotēkā “break dance” trenera vadībā, animatori apgleznoja sejiņas bērniem, mācīja bērnus taisīt apsveikumu kartītes, bet dienas beigās bērnus sagaidīja pārsteigums – ziepju burbuļu šovs, pēc kura viņi saņēma ilgi gaidītās dāvanas.

“Tas ir liels prieks vērot, kā bērni priecājas par to, ko mēs kopā organizējam. Un īstenībā mūsu apkārtnē ir ļoti daudz cilvēku, kuri ir gatavi palīdzēt, gan ar mantām un citām dāvanām, gan ar brīvprātīgu darbu pasākuma organizēšanā”, – stāsta labdarības fonda „Coloring the World” vadītāja Jūlija Grigorjeva.

“Fantasy Park”, šī pasākuma organizators, izsaka savu pateicību svētku īstenošanā “Cido” komandai, picērijai “Express Pizza”, šokolādes fabrikai “Laima” un konditorejai “Sala”. Kā arī liels paldies visiem, kuri atnesa dāvanas bērniem, kopā mēs organizējām patīkamus un spilgtus svētkus, ko gan bērni, gan arī organizatori un brīvprātīgie vēl ilgi atcerēsies!

Mājas lapa: http://fantasypark.lv/

Facebook: https://www.facebook.com/fpriga/ un https://www.facebook.com/AbrakaDabra.Riga/

 

Preses relīzi sagatavoja SIA Fantasy Park Latvia mārketinga speciāliste Viktorija Volkova

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.