5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Deviņi fakti, ko tev būtu jāzina par Dvīņiem

 

... by Polina Shalaeva on 500px.com

Lai gan viņus ir diezgan grūti mīlēt, viņi tomēr ir ļoti forši cilvēki. Dvīņos slēpjas divas personības, viņi ir ziņkārīgi un sabiedriski, asprātīgi un radoši, bet arī emocionāli nestabili un nepieejami. Kādi vēl viņi ir?

Spontanitāte ir viņu otrais vārds. Tev ir apnicis ēst vienos un tajos pašos restorānos, un tu gribi izmēģināt kaut ko jaunu? Dvīņi tev piekritīs. Gribi izmēģināt jaunu pozu seksā? Viņi piedalās! Ar Dvīņiem garlaicīgi noteikti nebūs.

Viņi ir sabiedrības dvēseles. Viņi nav tie lielākie mājās sēdētāji, bet viņiem patīk uzturēties mājās. Šodien viņi grib iekarot visus pilsētas klubus, bet jau rīt visu dienu gulēt gultā un skatīties seriālus.

Viņiem patīk flirtēt. Dvīņi ir uzticīgi un lojāli cilvēki, bet viņiem patīk nopētīt pretējā dzimuma pārstāvjus un pārstāves, kā arī paflirtēt. Tā kā viņiem patīk būt uzmanības centrā, viņi arī izbauda uzslavas, komplimentus un iekāri.

Viņi ir runātīgi. Viņi uzdod daudz jautājumu, tāpēc pirmais randiņš ar Dvīņiem varētu šķist kā intervija televīzijā. Viņi ir arī diezgan intelektuāli cilvēki, tāpēc bez problēmām varētu piedalīties kādās debatēs. Arī viņu partneriem ir jābūt spēcīgiem, un ir jāsaprot, ka laba diskusija ir vienkārši diskusija. Dvīņiem nepatīk strīdēties. Viņiem vienkārši patīk runāties.

Viņi ir radoši. Palūdz Dvīņiem palīdzēt izdekorēt mājokli vai izdomāt, kā svinēt dzimšanas dienu, un tu nevilsies rezultātā! Viņi dievina dāvināt dāvanas un veidot interesantas lietas.

Viņi ir neparedzami. Dvīņi bieži maina plānus pēdējā brīdī.

Viņiem patīk sasniegt lielus mērķus. Viņiem motivācijas kaut ko darīt netrūkst. Viņiem patīk iet pretī savam mērķim, taču izjūt vilšanos, ja neiegūst to, pēc kā tiecas. Sev blakus viņi vēlas tikpat ambiciozu cilvēku, citādāk viņam ātri kļus garlaicīgi.

Viņi ir mazliet traki. Ar divām personībām, kas viena ar otru visu laiku cīnās, Dvīņi var šķist kā vieglprātīgi un mazliet traki cilvēki. Bet nevajag satraukties, viņi tāpat tevi mīl.

Viņi ir ziņkārīgi. Viņiem patīk visu laiku uzzināt kaut ko jaunu un papildināt savas zināšanas ar jaunu informāciju. Tieši tāpēc viņi var runāt par jebkuru tēmu. Tāpat viņi prot veikli kaut ko atrast un izzināt. Ja tev ir noslēpumi, Dvīņi tos veikli atklās.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.