2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Horoskops visām zodiaka zīmēm: Kas tevi sagaida 2017.gada jūlijā?

 

Untitled by elovich on 500px.com

Auns

Kaislīgajiem Auniem nāksies saskarties ar savu pagātni – iespējams, ka notiks tikšanās ar vecajiem klasesbiedriem, cilvēkiem, kurus jau simtu gadu neesi sastapusi vai veco mīlu… Un iespējams, ka tieši tā vecā mīla uzplaiksnīs ar jaunu spēku. Tikai neiedomājies šīs attiecības atjaunot! Tās nebūs labvēlīgas.

Vērsis

Ja tu esi izvirzījusi sev jaunus mērķus, tad tieši jūlijs ir laiks, kad sākt tos īstenot. Visums tev it visā palīdzēs. Tavā ceļā būs tikai tie cilvēki, kuri tevi sapratīs un atbalstīs. Neatsaki aicinājumiem kaut kur doties. Iespējams, ka kādā no pasākumiem tu satiksi savu nākotnes „biznesa kompanjonu”.

Dvīņi

Labs laiks, lai pārbaudītu, cik izturīga ir tava nervu sistēma. Izmēģini savus spēkus kādā ekstremālā sportā: niršanā, alpīnismā vai jāšanā ar zirgu. Tev ir vajadzīga nodarbe, kas tevi mazliet sapurinās. Tas būs kā grūdiens pareizajā virzienā, lai atrisinātu sasāpējušos jautājumus.

Vēzis

Jūlijs tev atnesīs daudz patīkamu pārsteigumu: iespējams paaugstinājums darbā, prēmija vai vasaras romāniņš. Ja attiecības jau ir nopietnas, ir visas iespējas saņemt bildinājumu. Ir pieļaujami arī neplānoti tēriņi „sevis palutināšanai”.

Lauva

Temperamentīgajiem Lauvām nāksies mazliet paslēpties dziļākā istabas stūrī. Jūlijā labāk nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, kā arī izvairīties no komunikācijas ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Koncentrējies uz sevi un savām problēmām. Jūlijs ir īstais laiks, lai sāktu nodarboties ar jogu vai rīta skriešanu.

Jaunava

Jūlijs būs piemērots laiks, lai gūtu jaunas zināšanas un aizpildītu „tukšumus”. Jau sen gribēji iemācīties jaunu valodu? Tad sāc to darīt jūlijā! Lieliski padosies arī jauna darba meklējumi. Uz vēlāku laiku gan to neatliec.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.