7.5 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Horoskops visām zodiaka zīmēm: Kas tevi sagaida 2017.gada jūlijā?

 

Svari

Pievērs uzmanību savam psiholoģiskajam stāvoklim. 2017.gads jau ir paspējis tev pabojāt nervus, tāpēc jūliju velti tam, lai atjaunotu sevī mieru un harmoniju. Aizej uz masāžu, klausies nomierinošu mūziku vai vienkārši atpūties klusumā. Biežāk uzrīko sev mazus svētkus, lai dzīve nepārvērstos par rutīnu.

Skorpions

Skorpioni iegrims slinkuma valstībā. Viņus pievarēs garlaicība un apātija. Bet baidīties nevajag. Ar laiku nogurums pāries, un Skorpioni atkal dosies kaujā. Vislabāk ir pavadīt pēc iespējas vairāk laika svaigā gaisā. Diendusa dārzā būs tieši laikā.

Strēlnieks

Tu būsi uzmanības centrā. Tu daudz ko uztversi caur joku, tāpēc spēsi izvairīties no dažādām problēmām. Nepalēlini tempu un par negaidītu veiksmi nepriecājies priekšlaicīgi. Turpini strādāt, kamēr fortūna tevi vēl nav pametusi.

Mežāzis

Iespējama iepazīšanās ar daudz jauniem cilvēkiem. Tava veiksme būs atkarīga no tā, cik labi tu pratīsi uzturēt draudzīgas attiecības un atstāt pozitīvu pirmo iespaidu. Pievērs uzmanību savam ārējam izskatam: ir īstais laiks doties iepirkties!

Ūdensvīrs

Jūlijā sitīs tava atmaksas stunda. Tev atgādinās par visiem parādiem: gan naudas, gan attiecību ziņā. Centies izvairīties no konfliktiem un ātrāk tiec galā ar visām nepatīkamajām situācijām. Ūdensvīriem būtu ieteicams ar naudu apkārt nemētāties, bet labāk atlikt to „nebaltai dienai”.

Zivis

Zivīm jūlijs būs jautrs un patīkams mēnesis. Netiek plānoti nekādi nopietnie izaicinājumi. Ir īstais laiks pievērsties savai privātajai dzīvei, tāpēc mājās nevajag sēdēt. Radošajiem cilvēkiem šis ir zelta laiks, jo visiem iesāktajiem darbiem būs lielisks fināls.

 

Avots: Flytothesky.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.