10.6 C
Rīga
svētdien, 12 maijs, 2024

Tava zodiaka zīme ir pesimiste vai optimiste? Lūk, arī atbilde!

 

Svari. Svaru dvēsele ir nedaudz līdzīga Dvīņu dvēselei. Tā ir melnbalta. Svari var būt gan paši laimīgākie cilvēki uz zemes, gan psihopāti, kas ir iegrimuši sevī un savās negatīvajās domās. Principā, tas nav sliktākais variants. Līdzsvars!

Skorpions. Skorpiona dvēsele ir melnāka par melnu. Ja kāds par to šaubās, tad viņš nav Skorpions. Viņiem gan tas it nemaz netraucē. Ievilks upuri savā alā un būs miers.

Strēlnieks. Strēlniekiem ir viena no tīrākajām dvēselēm. Viņi vienkārši neprot dusmoties. Lielākais, uz ko viņi ir spējīgi, ir uzmest lūpu. Strēlnieks ir labs cilvēks, tāpēc arī optimists!

Mežāzis. Jautrītis ar tumšu dvēseli. Kopumā viņš domā tikai par sevi. Ir ļaunatminīgs. Pat, ja viņš izskatīsies, ka ir piedevis savam pāri darītājam, viņš vēl ilgi savā sirdī nēsās līdzi aizvainojumu, kurš pēc tam var pāraugt atriebībā.

Ūdensvīrs. Ūdensvīra dvēsele ir gaiša un tīra. Viņš gūst baudījumu no vienkāršām lietām. Apkārtējie varētu domāt, ka Ūdensvīrs ir nelaimīgs un pūcīgs, bet tas notiek reti. Vienkārši Ūdensvīram patīk iegrimt savās domās.

Zivis. Viņām patīk lidināties mākoņos. Stundām un dienām ilgi viņas var domāt kādu domu, arī negatīvu. Tas viņām sagādā daudz ciešanu, bet viņas nepadodas.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.