-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lūk, kad tu satiksi savu izredzēto, balstoties uz tavu horoskopa zīmi

 

Chelsea by Mike Monaghan on 500px.com

Auns. Tu sastapsi savu izredzēto, kad pārstāsi zvanīt savam bijušajam, kad jūties vientuļi. Tu esi pilnībā pārliecināta, ka tavs bijušais vēl joprojām domā par tevi, bet, tā vietā, lai mēģinātu pie viņa atgriezties, labāk novirzi savu enerģiju un spēkus tam, lai beidzot sastaptu vīrieti, kurš tevi nekad nepametīs.

Vērsis. Tu atradīsi savu īsto un vienīgo, kad pārstāsi pārlieku aizsargāt savu sirdi. Tu domā, ka visi grib tevi ievainot, bet, lai satiktu cilvēku, kurš tevi iemīlēs, tev ir jābūt gatavai viņu ielaist iekšā. Nolaid savus smagos vārtus uz sirdi, jo pat mīlošākais vīrietis viņiem netiks cauri, ja tu to neļausi.

Dvīņi. Tas notiks tad, kad tu būsi pārliecināta par to, ka to vēlies. Tu esi ļoti neizlēmīga, bet mīlēt kādu ir izvēle, tāpēc būs vien jāizlemj – darīt to vai, nē. Tu savos potencionālajos partneros atstāj daudz jautājumu, uz kuriem viņi arī gaida atbildes. Kamēr tu nesāksi atbildēt, tu neatradīsi vīrieti, kurš paliks ar tevi.

Vēzis. Tu savu izredzēto sastapsi tad, kad sapratīsi, ka viņš, visticamāk, vēl nav tev tuvo cilvēku lokā. Visticamāk viņš ir tev vēl nezināms cilvēks, un tev nāksies viņu iepazīt. Esi gatava tam atklāties. Tikšanās ar jauniem cilvēkiem var būt biedējoša, bet, kad tu kādam sniedz iespēju sevi iepazīt, tu saproti, ka tas ir tā vērts.

Lauva. Tu īpašo cilvēku sastapsi tad, kad tava vajadzība būt uzmanības centrā norims. Viņš tevi mīlēs un peldinās uzmanības apliecinājumos, bet viņš nevar apmierināt visas tavas vajadzības un vēlmes. Kad tu sapratīsi, ka attiecības ir darbs, kurš jādara abām pusēm, tu satiksi to, kurš ir gatavs ieguldīt tikpat daudz pūļu, cik tu.

Jaunava. Tu satiksi savu izredzēto tad, kad beidzot sāksi ticēt sev un savai spējai mīlēt. Neviens nekad nebūs tik stingrs pret tevi, kā tu pati, tāpēc dod savam partnerim iespēju iemīlēt tevi, jo tu esi pelnījusi būt mīlēta.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.