5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Lūk, kad tu satiksi savu izredzēto, balstoties uz tavu horoskopa zīmi

 

Svari. Tu satiksi tu īsto, kad sapratīsi, ka dzīve ne vienmēr ir taisnīga. Dažreiz piedošana nodara sāpes, un cilvēki no tevis aiziet iemeslu dēļ, kuriem ar tevi nav nekāda sakara. Tu nevari atrast mieru un laimi tur, kur tās nav. Atlaid cilvēkus, kuri pret tevi bija netaisnīgi, un atver savu sirdi vīrietim, kurš pret tevi izturas cienīgi.

Skorpions. Tu satiksi savu izredzēto, kad sāksi saprast, ka dzīvē ne visi ir tik godīgi, kā tu, un ne katrs spēj tikt galā ar patiesību tā, kā tu. Daži cilvēki melo, lai pielāgotos citu jūtām. Tu to nedari, un tas var sāpināt. Bet ne visi ir arī tik skarbi, kā tu, tāpēc izrādi vairāk pacietības un tolerances pret apkārtējo jūtām. Tavs izredzētais var būt viens no viņiem.

Strēlnieks. Tu satiksi savu otro pusīti tad, kad pārstāsi dot tukšus solījumus, kurus nespēj izpildīt. Sapņot un lolot lielas cerības ir jauki, bet tad, kad tu beigsi lidināties mākoņos un beidzot nolaidīsies uz zemes, tu satiksi cilvēku, kurš palīdzēs tev atkal pacelties. Turpini pētīt pasauli, bet nesoli cilvēkiem visu pasauli, ja tu zini, ka nevarēsi to dot. Tavs izredzētais negaida no tevis daudz, viņš vienkārši grib zināt, ka tu būsi līdzās tad, kad tas būs nepieciešams.

Mežāzis. Tu satiksi savu īsto, kad pārstāsi no cilvēkiem gaidīt visu ļaunāko. Tu mīli savu neatkarību, bet, ja tu dali savu dzīvi ar vēl kādu citu, tas nenozīmē, ka tu to zaudēsi. Mijiedarbība nenozīmē atkarību. Tā nozīmē uzticību, tāpēc uzticies un pamēģini būs nedaudz neaizsargāta.

Ūdensvīrs. Tu satiksi savu cilvēku, kad spēsi pieņemt faktu, ka dažkārt tu vari kļūdīties. Tu esi intelektuāls cilvēks, un tev nav pacietības muļķībām vai nezināšanai. Pieņem to, ka tev nevar vienmēr būt taisnība, un tu nevari vienmēr vinnēt. It īpaši attiecībās.

Zivis. Tu satiksi to īsto, kad pārstāsi atdot savu mīlestību un līdzjūtību cilvēkiem, kuri to ir vismazāk pelnījuši. Tu esi pieradusi pie vienpusējas mīlestības, jo negaidi, ka kāds varētu sniegt tev tik daudz mīlestības, cik vari to. Bet tas īstais un vienīgais dos tev tik daudz, cik tu pat nevari iedomāties.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.