5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Piecas zodiaka zīmes ar riebīgāko raksturu

 

  1. vieta. Skorpions

Jā, Skorpions ir īsts meistars visā, kas attiecas uz sarežģījumu radīšanu, maldināšanu, sava īstā “es” slēpšanu. Pat ilgus gadus kontaktējoties ar Skorpioniem, bieži tā arī paliec neizpratnē: “Es šo cilvēku tā arī līdz galam neesmu sapratis.”

Turklāt visai spilgti izteikto, unikālo un negatīvo īpašību pavēlniekus Skorpionus bieži nemīl un pat izvairās no viņiem! Kuram gan patiks būt kopā ar kādu, ja nekad nezini, ko no viņa gaidīt, kurš var iekost jebkurā brīdī, bet, ja izturēsies (viņaprāt) nepareizi, arī atriebība nebūs ilgi jāgaida?

Protams, Skorpionam rezervē ir arī pārpārēm labu īpašību, bet tās bieži vien neviens vairs pat negrib saskatīt. Skorpions, iespējams, ir vienīgā zīme, no kuras cilvēki baidās! Skorpionu nenosauksi par nekaitīgu, vienkāršu saskarsmē un patīkamu kopdzīvē. Dzīvot ar Skorpionu ir tāpat, kā dzīvot uz vulkāna – nekad nezini, kad tas izvirdīs un, ar ko izvirdums beigsies.

  1. vieta. Zivis

Zivis ir ļoti jūtīgas, maigas un prot just līdzi cilvēkiem. Pirmais iespaids par šīs zīmes pārstāvjiem parasti ir ļoti patīkams, tomēr ar viņiem viss nav tik vienkārši, kā šķiet pirmajā mirklī.

Zivis ir ļoti sarežģītas būtnes. Šajā ziņā tās ir līdzīgas Skorpioniem: tās slēpj sevī veselu pasauli, kurā uzaicina ne kuru katru; šī pasaule ir sarežģīta, samežgīta un praktiski neaprakstāma.

Atšķirībā no Skorpioniem, kas parasti zina, ko grib, Zivis tā īsti nezina savas vēlmes dzīvē, attiecībās vai kādā konkrētā situācijā. Tās mitinās ūdenī, kas var būt gan ļoti tīrs un skaidrs, gan arī duļķains.

Katra Zivju zīmes pārstāvja pasaule ir atkarīga no personiskajām īpašībām un priekšstatiem, bet sevi līdz galam izprast viņi vienkārši nespēj. Pārāk sarežģītas personības! Ko tad teikt par citiem cilvēkiem, kuri tās cenšas saprast?

Atrodoties vienā kompānijā ar Zivīm, bieži var dzirdēt šādus izteicienus: “Es šo cilvēku nesaprotu!”, “Viņa/viņas izturēšanās neatbilst nekādai loģikai”, “Viņš/viņa man ir par sarežģītu” un tā tālāk.

  1. vieta. Mežāzis

Pirmo trijnieku mūsu topā noslēdz Mežāzis. Šīs zīmes pārstāvjus var uzskatīt par sarežģītiem pārmērīgā spītīguma un ietiepīgās turēšanās pie nospraustā kursa dēļ.

Mežāži turēsies pie tā, ko ieņēmuš galvā, līdz pēdējam. Tajā ir gan plusi, gan mīnusi, tomēr citiem nav viegli sadzīvot ar šīs zīmes pārstāvjiem, īpaši, ja viņiem patīk daudzveidība un pārmaiņas dzīvē.

Mežāzi parasti satiksi ar jau izveidojušos vērtību sistēmu, vēlmēm, uzskatiem un dzīves principiem. Mežāzi ir grūti vai pat neiespējami par kaut ko pārliecināt, pat ja nāksi klajā ar iespaidīgiem pierādījumiem.

Protams, tādu spītnieku un nūģu nav nemaz tik daudz, bet parasti viņi izrādās tieši Mežāži. Piemēram, kāds Mežāzis nevēlējās samierināties ar to, ka Ūdensvīrs ir gaisa, nevis ūdens zīme. Pie tam, kad viņam sāka stāstīt, ka tā ir aksioma, vispārzināms fakts un citādi būt nevar, Mežāzis vienkārši atbildēja: “Nepiekrītu, viņš taču lej ūdeni! Tātad viņš ir Ūdens zīme, un viss!” Nu, vai tad ar šādiem cilvēkiem var būt viegli?

  1. vieta. Ūdensvīrs

Arī Ūdensvīrus var nosaukt par visai sarežģītām personībām, un viss tikai tāpēc, ka viņi pārlieku mīl brīvību. Lai gan Ūdensvīri šķietami viegli pieņem citu uzskatus, bieži izrādās, ka viņiem uz tiem vienkārši nospļauties.

Atšķirībā no Mežāžiem, kas kaut ko mēģinās nopietni pierādīt un pārliecināt sarunas biedru par pretējo, Ūdensvīri to nedarīs, vienkārši pateiks “okay” un paliks pie sava.

Ar Ūdensvīriem bieži ir sarežģīti saprasties ģimenes dzīvē, īpaši ja vīrietis ir Ūdensvīrs, bet sieviete – Vēzis vai Zivis. Viņiem ne sevišķi patīk uzņemties atbildību: personīgā brīvība ir pirmajā vietā! Viņiem patīk, ja tos liek mierā tai brīdī, kad viņu palīdzība ir ļoti vajadzīga!

  1. vieta. Vēzis

Starp sarežģītajām zīmēm, kā redzi, ir visu ūdens zīmju pārstāvji! Vēži, kaut arī ar sarežģītu raksturu izceļas mazāk nekā citi, tomēr arī nav nekādi vienkāršie personāži. Vēži bieži ķeras pie bīstamām manipulācijas metodēm, var būt pārāk uzbāzīgi, ar ko citus sadusmo, bet tad Vēži aizbēg un noslēpjas savā čaulā. “Mans nams – mans cietoksnis”. Šis teiciens ir tieši par Vēža zīmē dzimušajiem.

Vēžiem, tāpat kā Mežāžiem, ne īpaši patīk pārmaiņas, arī viņi ir samērā spītīgi, ar lielu iespējamību dod priekšroku kaut kam savam un pazīstamam, nevis jaunam un nezināmam.

Kādi sarežģījumi gaida attiecībās ar pārējām zīmēm?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.