6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Piecas zodiaka zīmes ar riebīgāko raksturu

 

Pārējās zodiaka zīmes nav pārmērīgi sarežģītas, bet arī tām ir īpašības, kas liek citiem pamocīties.

Auns: Auna sarežģītība ir tajā, ka viņš reizēm neļauj citiem virzīties uz priekšu, jo pieradis ieņemt pirmo pozīciju, pieņemt lēmumus un ne sevišķi mīl, ja ar viņu nav vienisprātis. Pārējā ziņā Auni ir vienkārši un saprotami cilvēki.

Vērsis: Ar Vērsi mēdz būt sarežģīti, ja viņš izrāda savu skopumu un ieciklējas uz materiālām lietām. Bet kopumā Vērši ir labsirdīgi un paredzami cilvēki.

Dvīņi: Lai gan Dvīņus daži pieskaita pie sarežģītā tipa, jo viņos šķietami sadzīvo divas ļoti atšķirīgas personības, mēs viņus tomēr nesauksim par sarežģītiem cilvēkiem. Ar viņiem mēdz būt grūti, ja viņi atsakās no atbildības un neieklausās citos.

Lauva: Lauvas varētu būt sarežģīti, bet kopumā viņi ir samērā tieši un saprotami. Lauvas sarežģītība sākas tad, kad viņš vai viņa sāk uzskatīt sevi par pasaules nabu.

Jaunava: Ar Jaunavām mēdz būt sarežģīti, ja tās sāk visur un visā meklēt kārtību un kritizēt visus pēc kārtas. Tāpat Jaunavām mēdz būt pārāk augstas prasības, kuras ievērot ir visai grūti!

Svari: Parasti ar Svariem saprasties ir diezgan viegli un vienkārši, bet, ja nākas pieņemt lēmumu un šīs zīmes pārstāvji sāk stiept gumiju, tas var pamatīgi nokaitināt.

Strēlnieki: Strēlniekos nav nekā sarežģīta.

 

Avots: La.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.