8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Jaunā rudens/ziemas kolekcija ar Keitu Mosu

 

Polijas vadošais modes zīmols RESERVED ar gandarījumu nodod publiskai apskatei fotgrāfijas no jaunās 2017.gada rudens/ziemas apģērbu kolekcijas, kas tapusi sadarbojoties ar britu supermodeli Keitu Mosu (Kate Moss).

Fotosesija, kas sastāv no piecpadsmit attēliem, tika organizēta šīs vasaras sākumā, sadarbojoties ar pazīstamo fotogrāfu Danielu Džeksonu (Daniel Jackson), ar mērķi padarīt RESERVED zīmolu pievilcīgu britu patērētāja acīs.

Klasiskā stilā ieturētā, melnbaltā fotosesija ietver tādus modes jaunumus kā piesātinātas baklažāna krāsas PVC mēteli un samta kleitu ar mežģīņu detaļām, kas zīmola kolekcijā ir jaunums.

Monika Kaplan, zīmola Globālā Mārketinga Vadītāja saka: “Zīmolam, kas sevi jau ir pierādījis modes industrijā, Keita Mosa (Kate Moss) ir lieliska izvēle”.

Zīmols jau ir atvēris vairāk kā 450 veikalus 19 valstīs, kas piedāvā aktuālo modi par pievilcīgām cenām. Apģērbu kolekcijas tiek atjaunotas katras divas nedēļas, dodot iespēju iegādaties gan aktuālākos modes jaunumus, gan papildināt savu ikdienas garderobi sieviešu, vīriešu un bērnu nodaļās.

RESERVED, ir LPP grupas sastāvā – kas ir viens no visstraujāk augošajiem apģērba ražošanas uzņēmumiem Eiropā – jau šī gada 6. septembrī ir plānots atklāt jaunu veikalu Londonā, Oksfordas ielā 252.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.