25 C
Rīga
sestdien, augusts 8, 2020

Recepte: Augļu salāti ar mellenēm un apelsīnu sulu

 

Sastāvdaļas: 1 glāze zemeņu, 1 glāze ķiršu, ½ glāze melleņu, ½ ābola, ½ persika, 1 kivi, 2 ēdamkarotes citrona sulas, 1 glāze apelsīnu sulas.

Pagatavošana

Ķiršus pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Pārējos augļus un ogas sagriež nelielos gabalos. Ielej bļodā citrona sulu, pievieno augļus un ogas un kārtīgi samaisa. Pievieno salātiem apelsīnu sulu, ļauj nedaudz ievilkties un tad sulu nolej.

Salātus var pasniegt gan atdzesētus, gan istabas temperatūrā.

Lai labi garšo!

 

Avots un foto: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!