Sastāvdaļas: 1 glāze zemeņu, 1 glāze ķiršu, ½ glāze melleņu, ½ ābola, ½ persika, 1 kivi, 2 ēdamkarotes citrona sulas, 1 glāze apelsīnu sulas.

Pagatavošana

Ķiršus pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Pārējos augļus un ogas sagriež nelielos gabalos. Ielej bļodā citrona sulu, pievieno augļus un ogas un kārtīgi samaisa. Pievieno salātiem apelsīnu sulu, ļauj nedaudz ievilkties un tad sulu nolej.

Salātus var pasniegt gan atdzesētus, gan istabas temperatūrā.

Lai labi garšo!

 

Avots un foto: Lifehacker.ru

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?