5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kas tevi sagaida septembrī? Horoskops visām zodiaka zīmēm

 

Autumn by Victoria Bee on 500px.com

Septembrī zvaigznes sola daudz pārsteigumu visām zodiaka zīmēm. Briest lielas pārmaiņas, un tas nav saistīts ar atvaļinājumu sezonas beigām. Dažiem tās būs pozitīvas, bet dažiem sagādās jaunas problēmas. Uzzini, kas sagaida tieši tevi!

Auns

Auna dzīvē ir iespējamas pārmaiņas karjeras jomā. Vai nu tu mainīsi profesiju, vai nu pakāpsies pa karjeras kāpnēm. Tikai šādas pārmaiņas ne īpaši labi atspoguļosies tavā veselībā, tāpēc centies nepārpūlēties un mazāk pārdzīvo sīkumu dēļ.

Saudzē savus nervus un krāj spēkus jaunām karjeras virsotnēm. Arī mīlestība pieklauvēs pie durvīm (simpātiska kolēģa lomā). Bet neļauj tai novērst tavu uzmanību. Septembrī ir tava iespēja augt!

Vērsis

Ir pienācis laiks atrādīt savas organizatoriskās prasmes. Vēršiem uzradīsies unikāla iespēja nodemonstrēt savas līdera dotības un satuvināt darba kolektīvu. Tāda iespēja nerodas bieži, tāpēc tā būtu jāizmanto.

Vēršiem būtu kārtīgi jāizplāno katrs savs solis, citādi kaut ko sanāks aizmirst. Ir iespējami nenozīmīgi strīdi ar mīļoto cilvēku.

Dvīņi

Šai zīmei septembris būs diezgan depresīvs. Ir iespējamas straujas garastāvokļa svārstības. No taviem nepārdomātajiem vārdiem un liekās aizkaitinātības var ciest apkārtējie.

Lai nomierinātos, pievērsies elpošanas vingrinājumiem. Vairāk pastaigājies un nedomā par to, ka vasara ir beigusies.

Vēzis

Vēžiem septembris būs pārdomu mēnesis. Tu cītīgi rakāsies savā pagātnē un meklēsi neeksistējošas problēmas. Mazāk domā par to, kas bijis. Koncentrējies tagadnei.

Zvaigznes Vēzim iesaka nemētāties ar naudu pa labi un pa kreisi un netērēties visādiem sīkumiem. Centies ekonomēt, jo tevi gaida neparedzēti tēriņi.

Lauva

Lauvām zvaigznes nekādas pārsteiguma dāvanas nesola. Viss būs stabili. Zvaigznes Lauvām iesaka nomierināties un vienkārši baudīt negaidītu satricinājumu neesamību.

Par labu nāks došanās ekskursijā vai izbrauciens pie dabas. Tas tev liks aizdomāties par galveno savā dzīvē.

Jaunava

Jaunavām septembris nebūs viegls. Viņām būs jāraujas uz vairākām pusēm, lai atrisinātu saradušās problēmas. Bet nesatraucies, tevi gaidīs panākumi tad, kad tu savāksies un pārstāsi žēloties.

Pārsteidzoši ir tas, ka septembrī visi tavi pirkumi būs veiksmīgi. Ja tu jau ilgu laiku plānoji kaut ko nopirkt, tad tieši šis ir īstais laiks to darīt.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.