17 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Horoskops: Kura krāsa nes veiksmi un panākumus tavai zodiaka zīmei?

 

What's your little bit of colour? by Christina Fink on 500px.com

Auns

Ugunīgais un kaislīgais Auns pārvalda sarkano krāsu. Sarkano krāsu uzskata par stimulējošu, tā mudina uz rīcību un vairo pašpaļāvību. Tāpat sarkanā krāsa nešaubīgi piesaista apkārtējo uzmanību, un Auni parasti arī nebaidās valkāt tik spilgtas drēbes. Droši var izvēlēties arī sarkanas krāsas aksesuārus.

Vērsis

Vērša krāsa ir zaļā. Veldzējošā un mierīgā krāsa simbolizē auglību, mīlestību un labklājību. Vēršiem nav piemērotas gaiši zaļās vai dzeltenīgi zaļās nokrāsas: viņu tonis ir dziļš, piesātināts Zemes zaļais tonis, kādu redzam vasaras pilnbrieda pļavās.

Dvīņi

Enerģiskie Dvīņi var būt koši un daudzkrāsaini, bet zīmes pamatkrāsa ir dzeltenā. Optimistiski un sirdī vienmēr jauni, Dvīņiem ir priecīga un silta attieksme pret dzīvi. To raksturo arī šī krāsa. Turklāt dzeltenā krāsa veicina saskarsmi, un Dvīņiem ļoti patīk sarunāties.

Vēzis

Vēža spēka krāsas ir Mēness toņi – sudrabs un baltais. Vēžiem ieteicams iekļaut šos toņus apģērbā, piemēram, valkājot baltus džinsus vai sudrabkrāsas blūzi. Apvienojot šos abus elementus, Vēža burvība izpaudīsies pilnā mērā. Tāpat var eksperimentēt ar dekoratīvo kosmētiku, izvēloties sudrabaini mirdzošas acu ēnas vai kontūrzīmuli svinīgiem gadījumiem.

Lauva

Lai uzsvērtu savu valdnieka statusu, Lauva var tērpties šīs zīmes spēka krāsās – zelta un oranžajos toņos. Interjerā vērts kaut vienu sienu nokrāsot koši oranžu vai papildināt mājokli ar dekoratīviem elementiem siltos toņos. Lauvas saista citzemju kultūra, tāpēc noderēs arī zeltainas bronzas pieskāriens interjera elementos.

Jaunava

Kā zemes zīmei piederas, Jaunavas krāsas ir bēšīgie toņi, brūnās un zaļganās nokrāsas, kas nomierina Jaunavas nervozo temperamentu. Dzīvojamās telpas vēlams veidot gaišos bēša vai smilšu toņos ar tumši brūniem akcentiem. Ja jau sen kāro atjaunot mēbeles, met skatu uz šokolādes krāsas dīvānu, kurā atpūsties pēc saspringtas dienas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.