7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kura krāsa nes veiksmi un panākumus tavai zodiaka zīmei?

 

Svari

Svaru krāsa ir mierīgi zilie toņi. Ļoti iespējams, tu lieliski izskaties jūras zilā apģērbā. Ja līdz šim biežāk izvēlējies melno, pamēģini tumši zilu krāsu. Ja tavs ikdienas ģērbšanās stils ir brīvāks, vari izmēģināt platas, jūraszilas bikses vai safīra toņa šalli.

Skorpions

Skorpiona spēka krāsas ir sarkanā un melnā. Ar hipnotisku skatienu izslavētie Skorpioni tāpat var izvēlēties dūmakainas nokrāsas grima paletē. Kā punktiņš uz „i” seksīga tēla panākšanai būs spilgti sarkana lūpu krāsa.

Strēlnieks

Tik dzīvespriecīgai zīmei kā Strēlnieks spēka krāsas asociējas ar domīgāku noskaņu – bagātīgs purpurs, violetais un jūras toņi. Patiesībā nekādas pretrunas nav, jo tik runīgai un pašpārliecinātai personībai nav vajadzīgs piesaistīt papildu uzmanību ar spilgtiem aksesuāriem.

Mežāzis

Tāpat kā citām zemes zīmēm, Mežāzim vēlams pievērst uzmanību tumši brūnajiem un zaļajiem toņiem – spilgtas lietas šo zemei pietuvināto zīmi atbaida, jo parasti priekšroka tiek dota klasiskām vērtībām, nevis eksotiskam spožumam.

Ūdensvīrs

Ar satraucošu un bagātu iztēli apveltītais Ūdensvīrs darīs pareizi, ja izvēlēsies ūdens toņus – tirkīzu, akvamarīnu, zili zaļo un mirdzošu sudrabu. Masīvas kaklarotas vai mirdzoši auskari šajās krāsās izskatīsies lieliski komplektā ar vienkāršu baltu krekliņu un džinsiem.

Zivis

Zivīm vienmēr ir bagāta fantāzija, tās nevairās no krāsām, bet dod priekšroku vēsākiem toņiem – jūras zaļajam, ceriņkrāsai un gaiši zilā nokrāsām. Zivis var radoši izpausties, veidojot grimu, kas izcels acu mirdzumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.