3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Piecas zodiaka zīmes, kuras ir lielākās drāmas karalienes

 

Drama Queen by Humberto Vidal on 500px.com

Mūsu sabiedrībā obligāti būs vismaz viens cilvēks, kurš no visa spēj radīt problēmu un tādēļ ļoti pārdzīvot. Pat savā dzimšanas diena un jautrākajā ballītē šie cilvēki spēs radīt drāmu. Draudzēties ar šiem cilvēkiem nav viegli, jo ieskaidrot to, ka satraukumam nav pamata, nav iespējams. Bet viņi tāpat ir forši cilvēki!

Vērsis

Kad lieta nonāk līdz komunikācijai ar citiem cilvēkiem, šīs zīmes pārstāvji var būt valdonīgi un ļoti ietiepīgi. Tas ne vienmēr ir produktīvi, un tur arī rodas problēmas. Vērsis lieliski zina, kas viņš ir, ko vēlas un uz ko tiecas, bet tāpat dramatizē. Viņš var viegli aizvainot cilvēkus, iedzīvoties ienaidniekos un radīt daudz vairāk nepatikšanu, nekā vajag.

Dvīņi

Dvīņi var būt vieni no dzīvespriecīgākajiem cilvēkiem, bet viņiem piemīt pastiprināta emocionalitāte. Vēl viņiem ātri kļūst garlaicīgi, tāpēc viņi dodas meklēt jaunus piedzīvojumus un iespaidus, pie reizes dramatizējot par visu, kas notiek. Tas tiešām rada problēmas: viņi var uzrīkot scēnu jebkurā laikā un vietā, jo viņus nekad nekas neapmierina par visiem 100%.

Svari

Varētu šķist, ka zīmei, kas ir līdzsvarota un harmoniska, vajadzētu būt brīvai no visādām problēmām un drāmas, bet tā nemaz nav. Svariem patīk skaistas lietas un greznība, taču kā pasakā dzīvot nav iespējams, tāpēc arī dzīvē nākas piedzīvot vilšanos. Tieši tāpēc Svari pievēršas liekai dramatizēšanai, sūdzībām un pārdzīvojumiem.

Skorpions

Būsim godīgi – Skorpions var būt riktīgs riebeklis un skabarga pakaļā. Ar šo zīmi nav viegli sadzīvot. Šie cilvēki neuzticas citiem un ir noslēpumaini. Tieši tāpēc Skorpions pastāvīgi uztur aktīvu vai pasīvu konfliktu ar kādu cilvēku, meklē citos trūkumus un ar savu piekasīšanos regulāri izved cilvēkus no pacietības. Pie tam, piekasīšanās ir par sīkumiem, kurus citi nemaz neievēro.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir ekscentrisks cilvēks un pa dzīvi viņš virzās darot visu pa savam. Tā rezultātā šīs zīmes pārstāvji nereti nonāk konfliktsituācijās ar citiem, bet pamana to tikai tad, kad ir jau par vēlu. Ar savu “pa gaisu” dzīvesveidu viņi viegli aizskar citus, kā arī visu uztver saasināti. Pat neiedomājies viņu kritizēt vai mācīt, kā dzīvot. Ūdensvīrs visu laiku teiks, ka viņam nav nekādu problēmu un pārdzīvojumu, bet uzvedīsies pretēji – dramatizēs par visu!

 

Avots: Flytothesky.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.