6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Izvēlies ziedu un atklāj savas personības noslēpumus

 

Zieds #1

Šis zieds simbolizē skaistumu. Tāpat tev vienmēr apkārt ir daudz draugu. Tu viņus spēj atbalstīt, un tev vienmēr atradīsies pareizie vārdi, lai nomierinātu un sniegtu labāko padomu. Tu arī esi tas cilvēks, kurš uzrīkos labāko ballīti saviem mīļajiem.

Zieds #2

Tāpat kā lilijai, arī tevī ir daudz enerģijas. Tava spēcīgā aura piesaista cilvēkus. Ar savu enerģiju un radošumu tu iedvesmo apkārtējos. Ar tevi vienmēr ir jautri. Lilija simbolizē arī izsmalcinātu skaistumu un tīrību. Tu esi optimistiska, ziņkārīga.

Zieds #3

Roze ir brīnišķīga, un tāda esi arī tu. Cilvēkiem patīk būt tev blakus, jo tu vienmēr saki to, ko domā. Sarkanā roze norāda uz to, ka tu esi drosmīgs un godīgs cilvēks. Tu vienmēr plāno savu nākotni un tev ir daudz plānu. Tu zini, ko vēlies un nebaidies sekot sapnim. Tikai atceries, ka dažreiz vajag arī izbaudīt tagadni.

Zieds #4

Melnā roze ir rets un unikāls augs, gluži kā tu. Neviens nespēj tevi nokopēt (pat, ja ļoti cenšas). Tieši tas tevi dara tik vērtīgu. Tu vienmēr esi līderis, nevis sekotājs. Un cilvēki vēlas tev sekot.

Zieds #5

Pavasaris ir tavs gadalaiks. Pat tad, kad vēl ir auksts, tu atplauksti. Tulpe simbolizē slavu un mīlestību, un tieši šīs īpašības piemīt tev. Tevi mīl tava sirds siltuma un mīlošās dabas dēļ. Kad tu iemīlies, tad mīli ar visu savu sirdi.

Zieds #6

Tāpat kā orhideja, arī tu jūties „kā mājās” jebkurā pasaules vietā. Orhideja tiek uzskatīta par vienu no skaistākajiem ziediem. Tev ir viena izteiksmīga īpašība – tu esi neparasta! Orhideja simbolizē lepnumu un sievišķību, kas arī ir svarīgi tavas pesonības aspekti. Tu daudz strādā un sasniedz savus mērķus.Draugi bieži vien vēršas pie tevis pēc padoma.

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.