6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Lūk, kura Disneja princese tu esi, balstoties uz tavu horoskopa zīmi

 
Foto: Ohmy.disney.com

Vai tu bērnībā sapņoji kļūt par princesi? Tev bija kāda iecienītākā? Mēs tev pateiksim priekšā, kurai tu līdzinātos visvairāk.

Auns – Mulana

Auns ir drosmīgs un izlēmīgs. Gluži tāds pats, kā princese-kareive Mulana. Ja Auns ir izlēmis kaut ko izdarīt, tad obligāti to arī paveiks. Uzmanību: Auns var būt arī pārāk nepacietīgs un impulsīvs. Nesteidzies pretīm mērķim. Labāk izstrādā plānu, ieslēdz pacietību un neatsakies no citu palīdzības.

Vērsis – Elsa

Princese Elsa ir atbildīga, lojāla un dzimusi līdere. Tāpat viņa ir arī ietiepīga un nelabprāt iziet uz kompromisiem. Viņa dzīvo tā, kā pašai patīk – gluži tāpat kā Vērsis. Iemācies būt nedaudz elastīgāka un pielāgoties situācijai. No problēmām nav jābēg vai jārisina tās vienatnē.

Dvīņi – Anna

Dvīņi ir maigi un valdzinoši, gluži kā Elsas māsa Anna. Annu ciena viņas sirds siltuma un ziņkārības dēļ. Taču, tāpat kā lielākā daļa Dvīņu, arī Anna var nervozēt un uzvesties nepārdomāti. Beidz meklēt pareizo atbildi. Paļaujies uz savu prasmi draudzēties un uzticies saviem instinktiem!

Vēzis – Moana

Vēži ir emocionālas un intuitīvas būtnes, kuras ir tieši saistītas ar ūdens element. Kam vēl ir tāda saikne? Jā, princesei Moanai. Viņa ir gudra, radoša un apģērīga. Nekas nespēs apturēt viņu, ja viņa dodas pretīm savam mērķim. Ņem no viņas piemēru un neaizmirsti paļauties uz savu intuīciju.

Lauva – Jasmīna

Lauva ir kaislīgs, sirsnīgs, ar humora izjūtu apveltīts un mazliet bezkaunīgs. Tāda ir arī princese Jasmīna. Viņa nebaidās atklāti runāt un neļauj nevienam valdīt pār viņas dzīvi. Lai gan Lauvas ir diezgan neelastīgi cilvēki, beigu beigās viņi saprot, kas viņiem ir labākais.

Jaunava – Tiāna

Jaunava ir darbu mīloša, labsirdīga, uzticama. Tāpat kā princese Tiāna, Jaunava pievērš uzmanību detaļām un ļoti uzmanīgi izturas pret apkārtējo pasauli. Tāpat viņa var pārlieku kritizēt notiekošo. Jaunavai ir jāiemācās mazliet vairāk atslābt un izklaidēties.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.