-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lūk, kura Disneja princese tu esi, balstoties uz tavu horoskopa zīmi

 

Svari – Pelnrušķīte

Svari ir cilvēks, kurš spēj atrast kopīgu valodu ar visiem. Pat ar grauzējiem. Pelrušķīte ir ideāli Svari: viņa ar visu savu spēku cenšas sadzīvot ar ļauno ģimeni, draudzēties ar pelēm un putniem un pat apmeklēt saviesīgus pasākumus. Taču ne viss ir tik vienkārši. Svari ir diezgan neizlēmīgi. Viņi dara to, kas pat nav jādara. Svariem beidzot ir jāiemācās aizstāvēt sevi un savu viedokli, citādi dzīve vienkārši  paskries viņiem garām.

Skorpions – Pokahonta

Pokahonta ir drosmīga, kaislīga un apķērīga meitene. Arī Skorpioni tādi ir. Viņai nav laika gari diskutēt, viņa cenšas karu apturēt tagad un uzreiz. Taču, tāpat kā Skorpions, viņa var būt noslēpumaina un pat aizdomīga. Viņa uzreiz neatklājas, bet, tiklīdz to izdara, akli seko savai sirdij. Pat, ja aiz sevis ir jāatstāj sev mīļi cilvēki.

Strēlnieks – Sniegbaltīte

Strēlniekam patīk brīvība un piedzīvojumi. Viņam ir plaša sirds un dāsna daba. Sniegbaltīte ir ideāls Strēlnieks, jo vienmēr sniegs palīdzīgu roku. Taču viņas ideālisms un naivā daba paver plašas iespējas cilvēkiem, kas Strēlniekam vēl ļaunu. No tā ir jāuzmanās!

Mežāzis – Bella

Mežāzis ir atbildīgs, disciplinēts un labi audzināts. Viņš visu laiku mācās un attīstās, tāpēc arī sev apkārt vēlas redzēt intelektuālus cilvēkus. Pret mazāk gudriem viņi izturas nedaudz nievājoši. Tieši tāpēc Mežāža raksturs ideāli atbilst princesei Bellai!

Ūdensvīrs – Aurora

Brīžiem Ūdensvīrs var būt kautrīgs un kluss, bet ļoti mīlošs un gādīgs. Princese Aurora ir mīloša un maiga, bet arī domīga un ne visai komunikabla. Viņai patīk pavadīt laiku vienatnē, prātojot un kārtojot savu iekšējo pasauli.

Zivis – Ariela

Princese Ariela ir tipiska Zivs zīmes pārstāve – gādīga, intuitīva, mākslinieciska un radoša. Diemžēl, viņa arī pārāk viegli uzticas cilvēkiem un izjūt vēlmi aizbēgt no realitātes. Zivis, esiet uzmanīgas! Nevajag zaudēt daļu sevis tikai tāpēc, lai mainītu apstākļus. Bieži vien tas nav tā vērts.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.