6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Iedvesmojoša lasāmviela gariem rudens vakariem

 

Reālajā dzīvē neeksistējošas supermammas, divdesmitpiecgadnieces gaidas un trīsdesmitpiecgadnieces realitāte, sekstings un partnerattiecību apokalipse – tās ir tikai dažas no tēmām, kas lasāmas un skatāmas grāmatžurnāla IMPERFEKT jaunajā numurā, kas pieejams tirdzniecībā no 11. septembra.

Jaunajā izdevumā uzzināsiet ko jaunu arī par mākslinieka Vīlipsona jeb Ārprātija vētrainajiem piedzīvojumiem, kurus saistoši un smieklīgi pierakstījusi Nora Ikstena. Būs arī skatāmi oriģināli, iepriekš nepubliskoti un speciāli IMPERFEKT radīti Vīlipsona zīmējumi.

“Latvijas žurnālu tirgus ir ļoti piesātinātināts, un lasītājiem ir lielas izvēles iespējas. IMPERFEKT no ierastā ir nedaudz atšķirīgs koncepts, un tas, ka izdevums izraisīja tik lielu interesi, ir visaugstākais novērtējums mūsu darbam,” saka grāmatžurnāla izdevēja un galvenā redaktore Inga Gorbunova. “IMPERFEKT autoru loks ar katru numuru paplašinās, mūsu autores raksta par tēmām, kas viņām pašām šķiet svarīgas un aktuālas. IMPERFEKT nav izlasāms vienā vakarā, viss tajā publicētais ir pamatīgs un pārdomu vērts.”

Ar spilgtiem un krāsainiem privātās dzīves stāstiem iedvesmo vairākas autores. “Zirgzandaļu” saimniece Sandra Zaiceva stāsta par savu kādreizējo izvēli pamest glancēto žurnālu pasauli un nepieciešamību izaicināt pašai sevi. Linda Curika atceras sevi pirms desmit gadiem divdesmitpiecgadīgu un saka: “Viss pāries un būs labāk, nekā tu to iedomājies.” Londonas juriste Inese Ejugbo raksta par supermammām, kādas lielā vairumā redzam Instagram un Facebook, tomēr reālajā dzīvē tās nemaz neeksistē. Pārdomās par dzīves lielajiem jautājumiem sarunā ar Ingu Gorbunovu dalās indietis, ordinēts guru, tulkotājs un seno tekstu atdzejotājs Vinaija Čatanja.

Grāmatžurnāls IMPERFEKT pirmo reizi pie lasītājiem nonāca jūnijā un ir ceturkšņa izdevums. IMPERFEKT veidots iekšēji brīvām sievietēm, un tajā lasāmi spilgtu autoru raksti par aktuālām tēmām. IMPERFEKT nav tikai lasāmviela. Tas ir zīmols. Portāls imperfekt.com ir vietne, kurā darbojas arī veikals. Tajā var ne vien nopirkt un lasīt grāmatžurnāla labākos rakstus un to, kas drukātajā izdevumā nav ietverts, bet iegādāties arī dažādas oriģinālas mājlietas, kvalitatīvas somas, kleitas, rotaslietas un citus aksesuārus.

IMPERFEKT var iegādāties www.imperfekt.com, Jāņa Rozes grāmatnīcās un Zvaigzne ABC grāmatnīcās, kā arī Narvesen un Rimi tirdzniecības tīklos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.