3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Kā dzimšanas laiks ietekmē cilvēka likteni un raksturu

 

Laiks, kurā tu piedzimi, bieži vien nosaka arī tavas rakstura īpašības, uzvedību un daudz ko citu. Katras planētas ietekme attiecīgā laikā ir spēcīgākā. Kura planēta ir ietekmējusi tevi?

00:00 — 02:00, Merkūrs

Cilvēki, kas ir dzimuši šajā laika posmā, ir apveltīti ar ziņkāri. Bieži vien tā palīdz tikt galā ar grūtiem jautājumiem darbā un mācībām, taču var arī pabojāt dzīvi apkārtējiem. Šiem cilvēkiem patīk “bāzt savu degunu” svešās darīšanās. Dažreiz pat tuvāko cilvēku darīšanās, lai gan ir skaidrs, ka cilvēks pats ar visu var tikt galā. Tas var pamatīgi nokaitināt, taču, pateicoties sabiedriskajai un aktīvajai dabai, viss sliktais ātri vien tiek aizmirsts.

02:00 — 04:00, Venēra

Šiem cilvēkiem piemīt izteikta mīlestība rpet darbu. Grūtību priekšā viņi neapstājas un, ja mērķis ir nosprausts, sasniegs to arī tad, ja būs jāmaksā ar savu veselību. Attiecībās arī ir pieraduši iegūt savu un nav raduši izrādīt pastiprinātu uzmanību. Privātīpašnieciskuma dēļ bieži vien viņiem ir grūti dibināt spēcīgas attiecības. Viņi vienmēr visu grib darīt pa savam un reti kad iziet uz kompromisiem.

04:00 — 06:00, Marss

Šos cilvēkus Marss apdāvina ar valdonīgu raksturu. Viņi vienmēr tiecas ieņemt līdera pozīcijas un ienīst ierobežojumus. Neraugoties uz grūtībām, viņi vienmēr iet pretīm savam mērķim. Tiešums viņiem bieži vien traucē attiecībās, jo Marsa cilvēki ir raduši visu patiesību teikt tieši sejā.

06:00 — 08:00, Neptūns

Šie cilvēki ir jūtīgi un viegli ievainojami, bieži vien noslēdzas sevī un nodarbojas ar sevis izzināšanu. Neptūns šos cilvēkus ir apveltījis ar bagātīgu fantāziju. Tur viņi arī slēpjas no bargās realitātes. Tā kā viņi ir radoši cilvēki, tad bieži vien panākumus gūst tieši mākslas jomā. Savu iedomāto ideālu dēļ viņiem ir grūti dibināt ģimeni.

08:00 — 10:00, Urāns

Ir kāda izteikta īpašība, kuru Urāns ir piešķīris šajā laikā dzimušajiem cilvēkiem – viņi vienmēr ir gatavi sniegt palīdzību citiem. Cilvēki paši tiecas pēc viņu padoma un palīdzības. Šajā laikā dzimušo cilvēku aicinājums ir ķermeņa un gara dziedināšana. Viņi var būt lieliski skolotāji, kas mācīs, motivēs un palīdzēs.

10:00 — 12:00, Saturns

Šajā laikā dzimst politiķi un taisnības cīnītāji. Viņiem piemīt stingrs raksturs un gribasspēks. Viņi nav tendēti uz spontānām darbībām un lēnām, bet pacietīgi izcīna savu autoritāti citu acīs. Diez vai Saturna cilvēki piedos savam pāri darītājam. Privātajā dzīvē viņi arī ieņem “ģimenes galvas” lomu, taču tāpat ir uzmanīgi un gādīgi partneri.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.