11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kā dzimšanas laiks ietekmē cilvēka likteni un raksturu

 

12:00 — 14:00, Jupiters

Jupiters ietekmē cilvēku raksturu tā, ka šie cilvēki visu laiku tiecas meklēt jaunas emocijas un iespaidus. Viņi viegli saprotas ar cilvēkiem un var dižoties ar plašu draugu un paziņu loku. Jupitera cilvēki atrodas nepārtrauktā kustībā, un “kritieni” viņus nespēj apturēt. Viņi ar centību dodas uz priekšu, neapstājoties pie sasniegtā.

14:00 — 16:00, Plutons

Šie cilvēkie ir aktīvi un neatlaidīgi. Viņi ir aktīvi un vienmēr cenšas sasniegt izvirzītos mērķus. Viņus neaptur neveiksmes, viņi ir gatavi stāties pretīm savām neveiksmēm. Taču nereti Plutona cilvēki sāk “sisties ar galvu pret sienu”, jo tik ļoti nevēlas mainīt uzstādīto virzības krusu. Jaunībā viņiem trūkst loģiskas pieejas dzīvei, tāpēc arī mērķus bieži vien sasniedza caur trakākajiem veidiem.

16:00 — 18:00, Venēra

Pēcpusdienā dzimušos Venēra apveltī ar jutekliskumu, maigumu un takta izjūtu. Viņi ir romaniski, tiecas pēc ideāla it visā, kā arī spēj novērst pat lielākos konfliktus. Par galveno dzīves mērķi bieži vien uzstāda patiesas mīlestības atrašanu, taču šajā ceļā viņus sagatada bieža vilšanās un skarbā realitāte.

18:00 — 20:00, Merkūrs

Šie cilvēki ir izturīgi. Viņi ir gatavi iet līdz galam, neraugoties ne uz ko. Taču galējīgas, uz kurām viņi ir gatavi iet, bieži vien traucē viņiem vienkārši baudīt dzīvi. Viņi bieži vien tiecas risināt savu paziņu problēmas, aizmirstot par savām prioritātēm un privāto dzīvi.

20:00 — 22:00, Saule

Šie cilvēki ir apveltīti ar vēlmi būt uzmanības centrā. Viņiem patīk “peldēties” uzmanības apliecinājumos un komplimentos. Romantiskā daba un tieksme pēc jaunām emocijām ļauj Saules cilvēkiem viegli rast kopīgu valodu ar apkārtējiem un daboties publiskā jomā, gūstot panākumus mākslas vai politikas karjerā.

22:00 — 24:00, Mēness

Mēness cilvēki ir filozofi, kuri cenšas rast iekšējo harmoniju. Viņi bieži izskatās neparedzami un pat nepatīkami, kā arī ir diezgan pasīvi, tādēļ vēlu gūst panākumus gan karjerā, gan privātajā dzīvē. Stabilitāte un mērenība dzīvē palīdz viņiem mierīgi iekārtoties, dibināt spēcīgu ģimeni un vecumdienās rast pilnīgu neatkarību (arī materiālo).

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.