15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Horoskops: Atklāj Vēža zīmē dzimušo noslēpumus

 

Cilvēki, kurus pārvalda viena zodiaka zīme, ir diezgan līdzīgi, un viņiem ir daudz kopīga. Vēža zīmē dzimušajiem piemīt daudz lielisku rakstura iezīmju, kuras ne visi uzreiz spēj saskatīt. Mēs apkopojām veselu sarakstu!

-Lieliska intuīcija un spēja redzēt cilvēkiem cauri. Viņi ātri vien pievērš uzmanību sīkumiem, kurus citi pat neievēro. Viņi arī lieliski „jūt” cilvēkus.

-Kaislīgi mīlnieki. Ar viņiem tu vari sajusties dzīvs!

-Viņu sirdi ir viegli salauzt. Vēži ir ļoti jūtīgi un smagi pārdzīvo, ja viņu sirds tiek salauzta.

-Vēži mēdz būt pārlieku dāsni. Viņi ir vieni no dāsnākajiem cilvēkiem pasaulē! Bieži vien viņi apdāvina savus draugus un tuviniekus tāpat vien.

-Viņi ir noslēpumaini. Dažreiz pat pārāk, un tieši tas var nobiedēt pretējā dzimuma pārstāvjus. Svešiniekiem viņi par sevi neatklās vispār neko.

-Viņi dievina maigumu. Ja viņi jūt, ka ir mīlēti un vajadzīgi, viņi kļūst par laimīgākajiem cilvēkiem!

-Viņi ir klusi un mierīgi… kamēr viņus neaiztiek. Varbūt viņi izskatās pēc tādiem, kuriem var „kāpt uz galvas”, bet tā noteikti nav. Viņi liks lietā savas spīles, un tad jebkuru cilvēku noliks pie vietas.

-Vēžiem mēdz būt straujas garastāvokļu maiņas. Kad viņiem ir labi, tad viņi jūtas lieliski, kad slikti – tad slikti ir pa īstam. Parasti viņi cenšas savas jūtas kontrolēt, bet dažreiz tas neizdodas.

-Viņi nekad nepamet draugu nelaimē. Draudzību Vēži vērtē ļoti augstu.

-Viņi tiecas pēc dziļām un pārdomātām attiecībām. Parasti šīs zīmes pārstāvji nav ieinteresēti īslaicīgos romānos un vienas nakts sakaros. Viņiem vajag vairāk laika, lai atrastu pareizo cilvēku.

-Viņiem vajag savu mājīgo ligzdiņu. Mājas ir viņu templis, un tieši tur viņi jūtas vislabāk.

-Kad Vēzis ir nelaimīgs, viņš atslēdzas no visiem. Gluži vai uzbūvē sienu starp sevi un apkārtējiem. Viņš grib noslēpties. Par to nevajag apvainoties. Dod Vēzim laiku.

-Vēži ir ļaunatminīgi. Vēzis vienmēr pret citiem izturēsies tā, kā izturas pret viņu. Viņš ilgi neaizmirst slikto, ko pret viņu kāds ir darījis. Labāk nepievilt Vēzi, jo no tās bedres izrāpties pēc tam ir ļoti grūti.

-Vēži ir spēcīgi un izturīgi. Neraugoties uz to, ka Vēzis ir jūtīgs, viņš pavisam noteikti nav vājš. Lai arī kas notiktu, viņš turēsies un cīnīsies līdz galam.

-Viņi vienmēr instinktīvi aizsargā sev mīļos. Viņi vienmēr ir pirmajā vietā. Aizsargāt un rūpēties – tas ir viņu moto.

 

Avots: Cluber.com.ua

 

4 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.