2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Draudzība visas dzīves garumā ir vienas no nozīmīgākajām attiecībām, kas tev būs

 

Group of teenagers at summer music festival, sunny day by Jozef Polc on 500px.com

Tā vien šķiet, ka mūsdienās ir grūtāk atrast īstus draugus, nekā agrāk. Dažreiz pat īsti nevar pateikt, kurš ir īsts draugs un kurš nav. Taču draudzības nozīme ir nenovērtējama. Draudzība sniedz piederības un prieka sajūtu. Tā ir laba mūsu veselībai un kopējai pašsajūtai.

Pirmie draugi mums uzrodas bērnībā un tīņu gados. Pēc tam mēs sastopam jaunus draugus augstskolā, darbā vai kādās nodarbībās. Daži no šiem draugiem kļūs par taviem draugiem līdz mūža galam. Kā to zināt?

Tu vari viņiem stāstīt visu. Viņi ļauj tev sajusties ievainojamai, un tu vari uzticēt viņiem savus lielākos noslēpumus un pārdomas.

Viņi no tevis neko negaida. Viņi nav ar tevi pienākuma, darba vai pašlabuma dēļ. Viņi vienkārši grib būt tavā dzīvē. Viņi dod tev daudz tāpat vien, jo vēlas, lai tava dzīve būtu labāka.

Viņi ir redzējuši tevi tavos sliktākajos laikos. Viņi ir bijuši tev līdzās, kad tev bija slikti, kad tavā dzīvē viss šķita nepareizi, kad tu izjuti apkaunojomu, zaudēji mīļu cilvēku vai raudāji šķiršanās dēļ. Viņiem vienalga, kā tu izskaties. Viņi ir līdzās, lai palīdzētu un uzmundrinātu.

Viņi ir bijuši ar tevi tavos labākajos brīžos. Kad tu guvi panākumus, svinēji jubileju, kāzās, izlaidumā…

Viņi ir uzticami. Kad tev vajag kādu, ar ko parunāties, viņi būs līdzās. Ne laiks, ne vieta nespēj mainīt jūsu attiecības un uzticības pakāpi.

Viņi liek tev smieties un smejas līdz ar tevi. Viņi ir tie, ar ko tu savāri ziepes vai dari kaut ko apkaunojošu. Jums nav kauns no jautrības un smiekliem.

Viņi tevi saprot. Viņi tevi saprot labāk par visiem citiem. Viņi zina, kas tev ir nepieciešams, lai atrisinātu kādu problēmu. Viņi ieteiks tev labākos risinājumus un palīdzēs, kad būs nepieciešamība. Un viņi tevi netiesā. Viņi tevi atbalsta.

Kad tev ir šāda veida draugi, saudzē, novērtē un mīli viņus. Neaizmirsti pateikties par to, ka viņi ir tavā dzīvē.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.