6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Atsauksmes: Dieviete.lv lasītājas izmēģina serumu skropstu un uzacu augšanas veicināšanai

 

Ik pa laikam mūsu portāla lasītājas dalās savos iespaidos par dažādiem, Latvijā pieejamiem, skaistumkopšanas produktiem. Šoreiz mēs lūdzām piecas sievietes 30 dienu garumā lietot SESLASH serumu skropstu un uzacu augšanas veicināšanai. Pēc tam mēs lūdzām novērtēt pašu produktu un tā iedarbību. Vai tiešām skropstas un uzacis kļūst spēcīgākas, garākas un kuplākas?

„Uz šo eksperimentu raudzījos diezgan skeptiski, taču vēlme izmēģināt produktu bija. Pirmais iespaids bija pozitīvs, jo serumam ir patīkama un neuzmācīga smarža un viegla konsistence. Produktu lietoju, ievērojot instrukciju – divas reizes dienā uzklāju uz skropstām un uzacīm. Tagad, kad ir pagājušas 30 dienas, nevarētu teikt, ka skropstas ir kļuvušas kuplākas, bet garākas noteikti ir. Kad uzklāju skropstu tušu, varu manīt atšķirību.” Ilze, 28 gadi.

„Kad atvēru iepakojumu, nopriecājos par neitrālo produkta smaržu, jo spēcīgie, ķīmiskie aromāti mani vienmēr atbaida. Vienīgi uzreiz atteicos no oriģinālās birstītes izmantošanas, jo man tā šķiet neparocīga. Labāk izmantoju pati savu birstīti. Eksperimentā noteiktais lietošanas laiks ir pagājis, bet es turpinu produktu izmantot, jo efekts ir jūtams – skropstas ir spēcīgākas un mazāk krīt ārā. Beidzot varu priecāties par to, ka starp skropstām nav caurumu.” Dace, 30 gadi.

„Viegla konsistence, neitrāla smarža, manuprāt, lietošanai ērta birstīte. Jāatzīst, ka es serumu nelietoju tik regulāri, kā būtu bijis nepieciešams (noslinkoju), varbūt tāpēc arī nekādu „wow” rezultātu nemanīju. Bet, kas zina, kas būtu bijis, ja lietotu kārtīgi.” Agnese, 25 gadi.

 „Es piekritu izmēģināt serumu tāpēc, ka jau ilgu laiku cīnos ar plānām skropstām un uzacīm. Vai tad man bija, ko zaudēt? Nevarētu teikt, ka pēc 30 dienām esmu izjutusi acīmredzamu rezultātu (kuplumu), bet spēcīgākas gan skropstas ir kļuvušas. Arī uzacis šķiet kārtīgākas. Patīk, ka pēc uzklāšanas serums tā kā atvēsina skropstas. Produktu turpināšu lietot, un tad jau redzēs, kas būs vēl pēc mēneša!” Evelīna, 24 gadi.

„Manas atsauksmes par serumu ir tikai un vienīgi pozitīvas! Esmu sajūsmā un iesaku to arī savām draudzenēm. Man tas ir svarīgi, jo ik pa laikam lieku mākslīgās skropstas un nevēlos, lai dabīgās tiek novājinātas. Es tiešām necerēju, ka būs pozitīvi rezultāti – skropstas ir kļuvušas spēcīgākas. Varbūt citi to tik ļoti nemana, bet es pati jūtu atšķirību. Tas ir galvenais. No sākuma gan nevarēju aprast ar produkta birstīti, bet pēc tam pieradu. Lielisks serums!” Zane, 21 gads.

 

SESLASH serumu skropstu un uzacu augšanas veicināšanai var iegādāties šeit: https://www.dievietei.lv/veikals/seslash-serum-serums-skropstu-un-uzacu-augsanai/

Arī turpmāk mēs izmēģināsim un publicēsim lasītāju atsauksmes par dažādiem skaistumkopšanas produktiem. Ja arī tevi kāds produkts ir patīkami pārsteidzis, droši sūti atsauksmi mums uz e-pastu diana@dieviete.lv. Kas zina, varbūt tieši tava atsauksme iedvesmos citas sievietes un palīdzēs viņām atrast SAVU īsto skaistumkopšanas produktu!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.