10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tests: Izvēlies attēlu un uzzini, kāds mīļotais cilvēks tev ir vajadzīgs

 

1.Tu vēlies sev blakus redzēt aizrautīgu cilvēku

Tu vēlies būt ar aizrautīgu cilvēku, ar kuru kopā varētu izmēģināt kaut ko jaunu. Tev nav laika tam, kas mīl sēdēt mājās un skatīties seriālus. Tu gribi, lai cilvēks būtu kā papildinājums tavām neticamajām dzīves alkām.

2.Tev vajadzīgs vienkāršs un piezemēts cilvēks

Vēlams, lai viņam pat nebūtu konta “Facebook” vai “Instagram”. Tu jūti tik lielu pieķeršanos šim cilvēkam, tik lielā mērā it kā jūs būtu viens vesels, ka pat aizmirsti par to, lai uztaisītu pašbildi.

3.Tev vajadzīgs radošs cilvēks

Tev vajadzīgs radošs cilvēks, ar kuru kopā var aiziet gan uz kino, gan muzeju. Ak, jā – un uzņemt oriģinālas fotogrāfijas.

4.Tev vajadzīgs praktisks un mierīgs cilvēks

Tev vajadzīgs praktisks un mierīgs cilvēks, kas spēs ar vēsu prātu novērtēt jebkuru situāciju. Viņam dzīvē viss ir sakārtots precīzi un pēc plāna, bet tev – tieši otrādi, taču tieši tā jūs papildiniet viens otru.

5.Tu vēlies sev blakus ļoti romantisku un jūtīgu cilvēku

Tu vēlies sev blakus ļoti romantisku un jūtīgu cilvēku, lai īstenotu dzīvē liriskas filmas ar laimīgām beigām. Ilgstoši maigi apskāvieni gultā – lūk, tavas ideālās brīvdienas.

6.Tev vajadzīgs ambiciozs un organizēts cilvēks

Tev vajadzīgs ambiciozs un organizēts cilvēks, kurš var dabūt vislētākās aviobiļetes un pašu omulīgāko viesnīcas istabiņu par smieklīgu cenu. Turklāt viņš to spēj to izdarīt romantiski un neprognozējami.

7.Tu vēlies cilvēku ar lielu enerģijas rezervi un motivāciju

Tu vēlies cilvēku ar lielu enerģijas rezervi un motivāciju, kurš pat brīvdienās spēs piecelt tevi no gultas, lai dotos rīta skrējienā. Šis cilvēks gan tiešā, gan pārnestā nozīmē pamodinās tevī jaunu personību.

8.Tev nepieciešams intraverts cilvēks

Tev nepieciešams intraverts, kurš kopā ar tevi piekritīs mājās ieviest desmit kaķus. Šis cilvēks var padarīt tavu mājokli par interesantāko vietu uz zemes, jo zina – viss, kas tev vajadzīgs, ir vīns, siers un kino.

9.Tu gribi intelektuālu un runīgu cilvēku

Tu gribi intelektuālu un runīgu cilvēku, ar kuru nav bail ilgstoši iestrēgt sastrēgumā un doties ilgā ceļojumā.

 

Avots: Tayni-mirozdaniya.ru/ La.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.