1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Ja tu vēlies atbrīvoties no liekā svara, tad pievērs uzmanību šiem pārtikas produktiem

 

Veikalā izvēloties produktus, tikai neliela daļa cilvēku pēta to sastāvu. Tas notiek tikai tad, kad sākas problēmas ar veselību un cīņa ar lieko svaru. Labā ziņa ir tāda, ka daudz labu produktu, kas gan palīdzēs uzlabot figūru, gan bagātinās organismu ar nepieciešamajiem vitamīniem, var atrast piemājas veikalā.

Mandeles

Šo riekstu labums jau sen ir ārstu un kosmetologu pierādīts. Mandeļu riekstu lietošana uzturā attīra asinis un novērš slimību, kas saistītas ar gremošanas sistēmu, rašanos.

Nedrīkst gan aizmirst to, ka riekstos ir daudz kcal, tāpēc ar pārlieku biežu to ēšanu aizrauties nevajadzētu. Pietiks ar nelielu sauju dienā. Ja ēdīsi pareizi, manīsi, kā liekie kilogrami kūst.

Greipfrūts

Svara samazināšanai vislabāk derēs šis sārtais auglis. Tā sula ir ļoti vērtīga, tāpēc piesātina organismu ar nepieciešamajiem vitamīniem. Labākam efektam apēd pusi greipfrūta pirms ēdienreizes. Tas lieliski cīnās ar izsalkuma sajūtu, tāpēc arī ēdīsi mazāk. Pie tam, greipfrūts uzlabo vielmaiņu.

Piparmētra

Šim augam piemīt gan ārstnieciskas īpašības, gan neparasta garša un patīkama smarža. Tieši tāpēc greipfrūtu izmanto ne tikai medicīnā, bet arī ēdiena un dzērienu gatavošanā. Piparmētrā ir daudz vitamīnu un minerālvielu, bet kcal gandrīz nemaz. Šis augs normalizē kuņģa darbību. Diētas laikā ir ieteicams ēst piparmētru tāpēc, ka tā atbrīvo no izsalkuma sajūtas.

Grieķu jogurts

Pakāpeniskas un ilgstošas tievēšanas laikā var lietot grieķu jogurtu, kurš ir gards, veselīgs un remdē izsalkumu. Produkts ir ļoti barojošs un salīdzinoši diētisks. Tā sastāvā esošie vitamīni un mikroelementi lieliski stiprina organismu.

Avokado

Šis eksotiskais auglis ir zināms ar to, ka ietver sevī lielu dažādu tauku saturu. No avokado taisa arī sviestu. Tieši tāpēc daudzi atbrīvošanos no liekajiem kilogramiem ar šī augļa palīdzību uzskata par savādu un nepareizu. Taču avokado taukainumam nevajadzētu tevi biedēt. Tie visi ir veselīgi! Tieši avokado lieliski cīnās ar holesterīnu, kurš nokļūst organismā kopā ar neveselīgo pārtiku. Auglis ir ne tikai barojošs, bet patiesi spēj palīdzēt atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

 

Tikai atceries – visu ar mēru! Rezultātu var iegūt tikai tad, ja saliek kopā pareizu uzturu ar fiziskajām aktivitātēm. Turpinot uzturā lietot neveselīgus ēdienus, ik pa laikam apēdot kādu augli vai dārzeni, tu pie vēlamās figūras netiksi. Izdari savu izvēli par labu veselīgiem produktiem, jo tā tu priecēsi ne tikai sevi, bet arī organism.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.