4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida DVĪŅUS?

 

2018.gadā tavi radi un tuvie cilvēki sāks tavā dzīvē ieņemt svarīgāku lomu. Paziņu loks paplašināsies. Darbs kļūs par patīkamu, tāpēc priecēs ne vien tevi un tos, kas ar tevi strādā kopā, bet arī nesīs labumu daudziem cilvēkiem.Tu sāksi realizēt savas idejas un turpināsi citu cilvēku iesāktos darbus. Mācīsi un mācīsies, nodosi tālāk savas zināšanas un pieredzi un papildināsi savu bagāžu. Panākumi solās būt literatūras un zinātnes jomā, braucienos un apmācībās, darbā un mākslā.

Gada pirmajā pusē noskaņojies pārmaiņām karjerā, darba vai dzīvesvietas maiņai. Iespējams, ka mainīsies priekšniecība, bet darbā iestāsies pārmaiņu laiks, pie tam vairākas reizes, vairākos etapos. Tu veidosi savu karjeru jaunā līmenī. Radīsies iespēja piepelnīties, bet ienākumi nebūs regulāri. Janvāra sākumā var būt problēmas ar partneriem, finansiāli strīdi un zaudējumi. Nav izslēgtas problēmas ar varas iestādēm.

Ap tevi ir neparasti cilvēki, ar kuriem veidosies veiksmīgas, bet ne pārāk drošas saiknes. Centies izvairīties no visa ekstrēmā. Ienākumi un panākumi nāks ekstrēmos apstākļos, taču šie panākumi var izvērsties par ne visai labiem, tāpēc zaudējumi var būt lielāki – gan morālie, gan materiālie.

Lielu gada daļu būs problēmas ar partneriem un ienaidniekiem, it īpaši finansiālos jautājumos. Nāksies aktīvi aizstāvēt sevi un savas intereses. Nedaudz vēlāk, uz rudens pusi, situācija sāks uzlaboties, tevi sāks atbalstīt un nāks apbusējas sapratnes laiks.

Gada beigās darbs un radošums atnesīs pārmaiņas privātajā dzīvē – gan ar bērniem, gan ar otro pusīti

Ģimene un tās intereses tev kļūs svarīgas. Ja attiecību vēl nav un šķiet, ka tuvākajā laikā arī nebūs, varbūt ir vērts beigt domāt par ideālo princi un paraudzīties uz situāciju reāli? Apkārt ir pielūdzēji, kuriem tu nepievērs uzmanību, bet kuri ir tevis cienīgi.

Rudens periodā vajadzētu pievērst rūpīgāku uzmanību veselībai. Sports, aktīvā atpūta un izbraucieni kopā ar ģimeni nāks par labu. Ņem vērā, ka šajā gadā būs vairāk jādod, nekā jāņem, un daudzās jomās tā būs laba pieredze. Atceries, ka daļa līdzekļu, kurus tu nopelni, ir jāatliek, lai nenotiek tā, ka paliec bez naudas un materiālajām rezervēm. Ātri vien tu sapratīsi, ka tas ir prātīgs solis, kas paver jaunas iespējas un plānus. Mācības, pārrunas, braucieni un jaunas pazīšanās palīdzēs realizēt idejas un plānus nedaudz ātrāk un kvalitatīvāk.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. Man labaka draudzene ir Dvinis. Vel precizaks horoskops sogad nav lasits 🙂 Gaidu ar nepacietibu aprakstu par Vezi 😉
    P.S. Priecigus Ziemassvetkus visiem!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.