5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida AUNU?

 

Tevi sagaida atbildīgs un iniciatīvu gaidošs gads. Uzvarēs tas, kurš nepadodas grūtību priekšā un uzņēmīgi sasniedz uzstādītos mērķus. Viegli nebūs, taču iespēju uzlabot savu statusu vai materiālo stāvokli būs gana. Tā arī būs gada centrālā tēma.

Uzreiz ir jānoskaņojas tam, ka 2018.gads prasīs pacietību un spēju izturēt ilglaicīgu spriedzi. Iespējams, ka virziens, kurā tev būs jādarbojas, skaidri noformēsies jau gada sākumā. Tev atliek tikai pareizi sadalīt slodzi un lomas starp partneriem un kolēģiem.

Tāpat ir iespējams, ka šajā gadā radīsies spēcīgas jūtas, kuras liks tev likt uz spēles visu. Var iestāties grūtniecība. Taču tevi uz priekšu bīdīs arī iedvesmas spēks, kura iespaidā var sākties liels un spēcīgs radošais process, domu lidojums un atklājums. Šīs darbības augļi arī var būt divējādi – vai nu priecīgi, vai nu izaicinājuma pilni.

Gads būs pietiekami stresains, bet arī pilns ar svarīgiem likteņa pavērsieniem. Sargi ģimeni, palīdzi tuviniekiem. Pacenties uztvert citu darbības mazāk kritiski.

Īpaši uzmanies uz ceļa, transportā, pie stūres, un apšaubāmus braucienus labāk atliec

Vasarā var būt grūtības mājās, notikt aktīvas pārmaiņas, remonti, ģimenes jautājumu risināšana, dzīvesvietas maiņa.

Gada laikā tu gūsi noderīgu pieredzi un varēsi daudz mainīt. Gads noslēgsies ar panākumiem gan mīlestībā, gan darbos.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.