1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Lai ražīgs 2018.gads: Rituāli, ar kuru palīdzību Jaungada naktī piesaistīt naudu

 

Jaungada naktij, kā zināms, piemīt ļoti spēcīga enerģija, kura arī spēj ietekmēt cilvēka dzīvi. Vēlies, lai 2018.gads kļūst finansiāli veiksmīgāks? Tad izmēģini kādu no īpašajiem rituāliem. Māņticība vai tiešām darbojas? Tas, lai paliek katra paša ziņā.

Maisiņš-ēsma. Svētku eglē iekarini dzeltenu, sarkanu vai zeltītu maisiņu. Ieliec tajā 12 monētas. Šāds vienkāršais rituāls palīdzēs tev saglabāt finansiālo stabilitāti visu turpmāko gadu.

Divi tērpi. Ja ir iespēja, tad parūpējies par to, lai Jaungada naktī tev būtu divi jaunu tērpi. Vienā aizvadi veco gadu, bet otrā sagaidi jauno.

Nauda iet pa pēdām. Vienkāršs rituāls – Jaungada naktī uz pēdām ar pildspalvu uzraksti naudas summu, kādu gribētu saņemt tuvākajā laikā. Nauda ies tev pa pēdām!

Peldēšanās naudā. Tieši pirms Jaunā gada, kad iesi vannā, ieber  tajā monētas. Mazgājies naudā, prātā iztēlojies, ko tu iesāksi ar savu naudu nākamajā gadā.

Egles rotājums. Jaungada naktī uz sarkanas lapiņas uzraksti visas savas naudīgās vēlmes. Satin lapiņu rullītī un pievieno kādam no egles rotājumiem. Lapiņai ar vēlēšanos ir jāpaliek kopā ar rotājumu līdz pat nākamajam Jaunajam gadam. Tad finansiālā veiksme būs tev līdzās visu gadu.

Monēta zem galdauta. Svētku galda sagatavošanas brīdī, zem galdauta galda vidū noliec monētu (ar lielāko nominālu). Monētai tur ir jāpaliek līdz pat svinību beigām. Pēc tam ieliec to makā un glabā kā talismanu.

Dāvana sev. Lai nākamais gads būtu finansiāli labvēlīgs, pirmajā janvāra nedēļā ir sevi jāpalutina ar kaut ko patīkamu.

Naudas magnēts. Jaungada naktī zem svētku egles noliec savu krājkasi un magnētu. Tas var būt arī ledusskapja magnētiņš.

Naudas pieradināšana. Tā kā nākamais būs Suņa gads, naudu ir laicīgi jāpieradina. Nopērc pavadiņu un piestiprini pie tā naudas banknoti un noliec zem svētku egles.

Veiksmi un izdošanos!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.