2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida LAUVU?

 

2018.gads tev paver durvis jauniem iesākumiem. Tas patiesi var atvērt jaunu lappusi tavas dzīves grāmatā un apzīmēt pārmaiņas. Situācija izceļ tevi individuāli un dod iespēju virzīties kopā ar cilvēku grupu, starp kuriem tu būsi neapšaubāms līderis. Tomēr ir jāņem vērā, ka darba augļi nāks nedaudz vēlāk, jo sīs gads ir tikai sākums ilglaicīgiem notikumiem daudziem gadiem uz priekšu.

Kas attiecas uz gada pamatnotikumiem, tad tie būs saistīti ar mājas problēmu risināšanu, ar nekustamā īpašuma jautājumiem un vecākiem. Remonts, dzīvesvietas maiņa. Tu liksi lietā pagātnes guvumus. Pagātnes panākumi un veiksme tagad atmaksāsies. Atgriezīsies iepriekšējie sakari. Atgriezīsies iepriekšējās jūtas, iespējams atgriezīsies attiecības, kuras tev vairs nav vajadzīgas.

Ja iepriekš darbs bija saistīts ar sievišķīgām vai radošām profesijām, tad gaidi jaunus, satriecošus piedāvājumus. Ar panākumiem vainagosies vecas idejas un projekti. Tu gūsi ienākumus un dvēselisko kompensāciju. Tikai ņem vērā, ka gada laikā tu ievāksi ne tikai „noderīgos darba augļus”, bet arī pagātnes neveiksmju un kļūdu ražu. Visa gada garumā tu strādāsi pie lietas, kura ir tavu interešu pamatā. Gūsi noderīgu pieredzi un zināšanas, lai pārveidotu nākotnes darbu vai sāktu kaut ko jaunu. Finansiālajā jomā par trūkumu sūdzēties nevajadzēs.

Gūsi noderīgu pieredzi un zināšanas, lai pārveidotu nākotnes darbu vai sāktu kaut ko jaunu

Radošums nesīs izaugsmi un pozīcijas nostiprināšanos, taču aizņemtības dēļ būs mazāk iespēju komunicēt ar mīļajiem. Netiek izslēgtas problēmas ar veselību/ hronisko saslimšanu saasinājums. Tāpēc vajag atvēlēt laiku profilaktiskiem pasākumiem un laicīgiem izmeklējumiem.

No darba labāk neaiziet, vai vismaz kārtīgi pārdomā visu, it īpaši, ja tev nav pienācīga alternatīva. Citādi var sanākt tā, ka veco pazaudē, bet jauno neatrodi.

Gada beigas nesīs gan veiksmi, gan izaicinājumus, bet mīlestība priecēs.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.