6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Gadu mijas ticējumi: ko nedrīkst darīt Jaungada naktī?

 

Jau pavisam drīz klāt būs Dzeltenā Zemes Suņa gads. Mēs pavadīsim Ugunīgo Gaili un sagaidīsim jauno, 2018.gada pārstāvi. Iespējams, daudzi netic ticējumiem, taču pavisam neņemt vērā tos arī nevajadzētu. Ko nedarīt gadu mijas laikā, lai nākamajā gadā nepievilinātu sev neveiksmi?

Pat, ja Jauno Gadu sagaidi mājās, tas nav iemesls visu vakaru pavadīt pidžamā. Tev ir jāizskatās atbilstoši šiem svētkiem. Ja Jaungada naktī tev mugurā būs vecas un netīras drēbes, nākotnē tu riskē iedzīvoties nabadzībā.

Ja tavā mājā dzīvo suns, neaizmirsti Jaungada naktī palutināt to ar kādu kārumu. Izsalcis mājas mīlulis sarūgtinās 2018.gada saimnieku, tāpēc jaunā gadā būs daudz nepatikšanu.

Svētku galdam ir jābūt bagātīgam. Nav obligāti jāgatavo daudz, pietiks, ja būs liela dažādība, bet mazas porcijas. Ja šo noteikumu neievērosi, 2018.gadā tevi sagaidīs finansiālas grūtības.

Lai nākamajā gadā izvairītos no nabadzības, uz galda nedrīkst likt traukus ar plaisām. Vislabāk ir no tādiem atbrīvoties vēl pirms Jaunā Gada.

Jaungada naktī nedrīkst strīdēties un lamāt citus cilvēkus, citādi 2018.gadā tevi sagaida daudz konfliktu un jauni ienaidnieki.

Jaunā Gada vēlēšanās ir jāformulē tā, lai tajā nebūtu priedēkļa „ne”. Citādi vēlēšanās nepiepildīsies.

Ja Jaungada naktī pie tevis negaidīti ierodas ciemiņi, nedrīkst dzīt viņus projām, citādi visu gadu pavadīsi strīdos.

Ir cilvēki, kuriem traucē netīrie trauki izlietnē, taču Jaungada naktī tos mazgāt nedrīkst. Dari to nākamajā dienā, lai 2018.gadā prieku un interesantu notikumu būtu vairāk, nekā rutīnas.

Svinību laikā nedrīkst melot un runāt sliktu par apkārtējiem, citādi 2018.gadā tev saradīsies ienaidnieki

Ja tavs mājas mīlulis (suns) Jaungada naktī slikti uzvedas, nelamā viņu, citādi Dzeltenais Zemes Suns sadusmosies un izbojās tev visu nākamo gadu.

Ja svinību laikā kāds draugs vai paziņa lūdz aizdot naudu, labāk pieklājīgi atsaki. Citādi reizē ar naudu tu atdosi viņiem arī savu veiksmi.

Pat, ja Jaungada naktī ir jāstrādā, mēģini domāt pozitīvi un sagaidi Jauno Gadu godam, lai 2018.gadā tev veiktos.

Slikta zīme ir trauki, kas plīst svētku laikā. Ja tos uzreiz nenovāks un neizmetīs, nākamajā gadā būs jāstājas pretīm nepatikšanām.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.