18 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

2018.gada kopējais horoskops: Kas sagaida VĒRSI?

 

2018.gadā daudz kas būs atkarīgs no ģimenes un partneriem. Uzturies palīgu, kolēģu un tevi mīlošu cilvēku sabiedrībā. Panākumi būs ģimenes biznesā, literatūras, zinātnes, pārdošanas, radošajās jomās. Būs daudz jaunu piedāvājumu.

Kopumā gada lielākais mērķis ir sava materiālā stāvokļa uzlabošana, līdzekļu ieguldīšanā nekustamajos īpašumos un darījumos, kuri vēlāk nesīs peļņu. Iegādājies kaut ko, kas nesīs labumu ilgtermiņā, vai arī ieguldi darbā, kurš nesīs izaugsmi un panākumus.

Satiksi cilvēku no pagātnes. Cilvēku, kurš ir spējīgs tavā dzīvē daudz ko mainīt. Par sevi atgādinās gan pagātnes sakari, gan zaudējumi. Sen aizmirsti cilvēki sāks atgriezties, lai atgādinātu kādas situācijas. Kāds prasīs kompensāciju: morālo vai materiālo. Kāds no paziņām var saslimt, jūs varat zaudēt sakarus, bet pēc tam jau sadzirdēsi vēsti par zaudējumu.

Atjauno attiecības, ej cilvēkiem pretīm, palīdzi, dalies, esi patiesāka

Gada beigas atnesīs ekstremālas situācijas un pārbaudījumus, finansiālus zaudējumus, problēmas darbā. Pienāks vērtību pārvērtēšanas laiks. No tā, kā tu uzvedīsies, kā veidosi plānus, cik daudz spēka un līdzekļu ieguldīsi darbā, cik daudz palīdzēsi cilvēkiem vajadzīgā brīdī, ir atkarīgs tavs nākotnes materiālais stāvoklis. Tas ir arī laiks, kad tu atgūsi parādus un pati tos atdosi.

Nav izslēgti šķēršļi turpmākajā ceļā. Pievelkas briesmas ceļā, pie stūres, pārlidojumos, pūlī. Nesteidzies ar iedomātā realizēšu, jo var nepietikt resursu un laika. Visu ir kārtīgi jāizplāno.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.