7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Noskaidro, kāds vīrietis tev ir piemērots

 

Ūdensvīrs

Sieviete-Ūdensvīrs vienmēr kustas uz priekšu. Viņa ir ideju pilna, viņa cenšas uzlabot dzīvi un ieviest tajā kaut ko jaunu. Viņai nepatīk ierobežojumi. Varētu šķist, ka viņa ir ekstraverts, taču nereti viņai rodas problēmas ar patieso jūtu izrādīšanu. Viņa ciena savu brīvību un nevēlas nevienam pieķerties.

Labākā saderība šai sievietei ir ar Svariem. Abām zīmēm patīk socializēties. Vīrietis-Svari ciena Ūdensvīra radošās un intelektuālās nodarbes, viņi abi stimulē viens otru un padara dzīvi aizraujošu. Arī ar Dvīņiem Ūdensvīrs labi sader. Sekss starp šo zīmju pārstāvjiem ir dažāds un kaisles pilns.

Ūdensvīru sievietei nevajadzētu būt kopā ar Skorpionu vīrieti, jo viņš ir pārāk greizsirdīgs, lai saprastu brīvību mīlošo Ūdensvīru. Tādās attiecībās sieviete kļūst vienaldzīga pret Skorpiona eksplodējošo dabu. Arī Zivis nebūs Ūdensvīram labs partneris. Viņš ir pārāk prasīgs, viņam vajag lielu uzmanību un rūpes. Viņš ir atkarīgs, bet Ūdensvīrs – neatkarīgs. Ūdensvīru sieviete var būt attiecībās tikai ar vīrieti, kurš ir tikpat neatkarīgs, kā viņa.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.