2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādu Valentīndienas dāvanu izvēlēties dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem?

 

Jā… It kā nelieli svētki, bet problēmas rodas lielas, kad jāizdomā, kā iepriecināt mīļoto cilvēku. Problēma kļūst vēl lielāka, ja attiecības ir uzsāktas diezgan nesen. Ko dāvināt? Ja galīgi nav ideju, palūko, ko saka zvaigznes.

Jaunava, Mežāzis un Vērsis priecāsies, ja tajā dienā varēs aiziet uz kino vai teātri. Jauni iespaidi un zināšanas ir tas, kas viņiem patīk, tāpēc ar to garām nenošausi. Viņiem arī patiks saņemt dāvanā grāmatas, kosmētiku un apģerbu.

Strēlnieks, Lauva un Auns ir sabiedriskās dzīves mīļotāji – gājiens uz greznu restorānu vai skaļa ballīte būs tas, kas viņiem patiks. Tāpat viņiem patiks jaunākās tehnoloģijas, smaržas un vēl neredzēti gardumi. Piedzīvojumi ir tas, ko viņi meklē!

Skorpions, Vēzis un Zivis  Valentīndienā sagaida kaislīgas atzīšanās mīlestībā, dvēseliskas sarunas un dāvanas, aiz kuras slēpjas dziļāka doma. Šo zīmju pārstāvjiem ir svarīgi, ka partneris viņu izceļ starp citiem. Viņi priecāsies arī par rotaslietām, ēdienu, grāmatām un mākslu.

Ūdensvīrs, Dvīņi un Svari šajā dienā vēlas pārsteigumus un romantiku, arī izklaides un dāvanas. Viņi priecāsies par fotogrāfiju rāmī, interesantu grāmatu, biļetēm uz kino, slidotavu, kartingiem un izjādēm ar zirgiem. Galvenais, lai tas viss tiek pasniegts kā pārsteigums.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.