1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Dieviete.lv lasītājas izmēģina: COMSI aerosols pirmajai palīdzībai

 
Attēls: Dieviete.lv

Šis ir produktu tests, kurš norisinājās ilgāku laiku, nekā citi. Tas tāpēc, ka produkts ir diezgan specifisks un ikdienā to nesanāk lietot. Taču tāpat mēneša laikā vairākām lasītājām bija tā iespēja uz savas vai tuvinieku ādas izmēģināt COMSI aerosolu pirmajai palīdzībai.

Tas ir ādas dezinfekcijas līdzeklis ar tūlītēju antibakteriālu un pretvīrusu iedarbību.  Sastāvā ietilpstošais propoliss, spirts, glicerīns, mentols: dezinficē, atvēsina, mazina apsārtumu, mazina jutīgumu un niezi, mīkstina, veicina dzīšanu.

Marina, 34: „COMSI aerosols mūsu mājas aptieciņā ir kaut kas jauns, bet noteikti labs līdzeklis. Nesen meitai  (7 gadi) gadījās apdedzināties ar karstu eļļu. Skalojām skarto vietu ar aukstu ūdeni un pēc tam uzpūtām COMSI. Viņa teica, ka sāpes uzreiz kļuva mazākas, jo aerosols atvēsina. Pati uz savas ādas to izmēģināju pēc skabargas izvilkšanas. Tīri profilaksei. Par brūci un samocīto ādu uzreiz varēju aizmirst.”

Kristīne, 25: „Izmēģinot man šķita, ka šis produkts ir labs, un iedarbība pēc trim lietošanas reizēm ir efektīva. Ātri iesūcas ādā. Lietošana viegli saprotama un, kam paredzēts arī ir saprotams.”

Undīne, 23: „Aerosolu pielietoju, kad nācās savas neuzmanības dēļ apdedzināties ar karstu eļļu un no jaunām kurpēm iegūt noberzumus. Uz apdegumu bija patīkama, atvēsinoša sajūta. Kurpju noberzumiem aerosols labi palīdzēja jau pirmajā brīdi “nomierinot” sakairinātās vietas. Kopumā varu teikt, ka ar produktu esmu apmierināta un noteikti lietošu arī turpmāk.”

Diāna, 24: „Aerosolu sanāca izmantot vairākas reizes uz sīkām ādas traumām (ar nazi tika iegriezts pirkstā, vīrietis skūšanas laikā satraumējās), un ir jāatzīst, ka uzreiz pēc uzpūšanas radās nomierinoša un atvēsinoša sajūta. Patīk mentola aromāts. Tā kā traumas bija sīkas, pietika ar vienu uzpūšanas reizi.”

 

Iegūt plašāku informāciju par produktu un to iegādāties var šeit: https://shop.dieviete.lv/veikals/comsi-aerosols/

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.