8.6 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādu pirmo iespaidu par sevi atstāj dažādu zodiaka zīmju pārstāvji?

 

Katrs cilvēks, pirmo reizi ar kādu tiekoties, atstāj par sevi iespaidu. Mēs izdarām secinājumus, kas balstīti uz cilvēka ārieni, apģērbu, frizūru, attieksmi, vārdiem… Starp citu, arī zodiaka zīme atstāj kaut kādu ietekmi tajā, kā cilvēks sevi pasniedz citiem.

Auns

Cilvēki nedaudz baidās no tevis. Un, kad cilvēki baidās, viņi vai nu uzbrūk, vai nu bēg. Visbiežāk tevi vienkārši nepareizi saprot. Viņi redz tavu temperamentu un neprognozējamo uzvedību, bet neredz tavus pozitīvos nodomus.

Vērsis

Cilvēki domā, ka tu neesi patiesa. Kaut kas tavā noslēpumainajā dabā ir tāds, kas iedzen cilvēkus strupceļā. Tur arī rodas nosodījums un vēlme turēties nedaudz pa gabalu. Iespējams, ka tas ir tava skeptiskā skatiena dēļ. Visticamāk tev jau ir apnicis visiem pierādīt, ka tu esi pelnījusi uzticību.

Dvīņi

Cilvēki nez kāpēc uzskata, ka tevi vajā neveiksmes, tāpēc tevi ir jāatbalsta un visādi jāpalīdz. Labā ziņa ir tāda, ka tu nemaz neesi neveiksminiece (pat ne tuvu), jo tu lieliski proti ieklausīties savā intuīcijā un nepievērst uzmanību ārējam negatīvismam.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.