5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras marta mēnesī būs veiksmīgākās

 

Veiksme pavadīs izlēmīgus cilvēkus, kuri nebaidās uzņemties atbildību par savu rīcību un ir gatavi aizstāvēt savas intereses. Tiem, kas ir raduši neko nedarīt, labāk neriskēt un nekāpt ārpus savas komforta zonas. Bet, kuras zodiaka zīmes būs laimīgākās un veiksmīgākās?

Zivis

Zivis ir pirmā pavasara mēneša favorīti. Īpaši veiksmīgs būs marta sākums. Harmoniskā planētu pārvietošanās atnesīs ilgi gaidītās pozitīvās pārmaiņas. Pirmām kārtām tas attieksies pret profesionālo darbību. Vieni gūs iespēju mainīt netīkamu darbu, citi – gūs finansiālu labumu no sava hobija.

Auns

Marta pirmā nedēļa nenesīs Auniem īpašu prieku, toties atlikušais mēnesis kļūs par patiesi veiksmīgu laiku. Uguns stihijas pārstāvji sajutīs sevī spēku pabeigt iesāktos darbus, kuri velkas līdzi jau kopš iepriekšējā gada. Auniem būs enerģija cīnīties par savu vietu zem saules. Nav izslēgts, ka šī uzvara nāks caur cīņu, bet savu viņi iegūs jebkurā gadījumā.

Strēlnieks

Pavasara pirmais mēnesis Strēlniekam dāvās neticamu veiksmi mīlestībā. Dažbrīd viņam šķitīs, ka Valentīndiena ievilkusies līdz martam. Katru nedēļu Strēlnieku sagaida spilgtas emocijas un iespaidi. Vientuļajiem Strēlniekiem vajadzētu maksimāli izmantot iespēju atrast otro pusīti. Ģimenes pāros iestāsies romantikas un maiguma periods.

Mežāzis

Otrajā mēneša pusē Mežāžus sagaida paaugstināta darba efektivitāte. Lielu mēneša daļa būs par komunikāciju – darba pārrunām, jauniem sakariem un pieaugušu ietekmi.

No romantikas viedokļa mēnesis arī ir daudzsološs. Veiksme būs ar Mežāzi! Negaidīta iepazīšanās var pāraugt par kaut ko vairāk. Visticamāk satikšanās ar topošo partneri notiks ceļā vai saviesīgā pasākumā.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.