9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Horoskops: Cik liels narciss tu esi, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

Narcisi uzskata, ka ir pasaules centrs, ka visiem ir viņi jādievina, ka viņš ir labāks par citiem. Parasti ar tādiem cilvēkiem ir diezgan grūti komunicēt, jo viņi apkārtējo viedokli neuzskata par svarīgu. Ar viņiem ir bezjēdzīgi strīdēties un viņus nav iespējams pārliecināt par pretējo. Viņi nevar dzīvot vienatnē un bez apkārtējo uzmanības, un viņi sevī nesaskata trūkumus, bet grib kritizēt apkārtējos.

Lauva

Tu esi ļoti pārliecināta par sevi un domā, ka esi ideāla. Tu neklausies citos cilvēkos un ar tevi ne vienmēr ir iespējams sastrādāties. Tev nepatīk meklēt kompromisus, jo vienmēr uzskati, ka tavs viedoklis ir pareizākais. Tevi interesē gūt labumu sev, tāpēc varētu pat teikt, ka esi egoistiska.

Skorpions

Tev ir divas puses. Kad tev ir laba oma, tu vari būt pats jaukākais cilvēks pasaulē. Bet, kad tevi kaut kas sanikno, tu aizmirsti par visu un visiem, izņemot sevi. Tu neesi visai līdzjūtīgs cilvēks un nemaz necenties saprast citus – tevi interesē tikai tu, un lai visa pasaule pagaida.

Ūdensvīrs

Tu apzinies savu vērtību un proti sevi un citus aizstāvēt, kad tas ir nepieciešams. Bet dažreiz tu dari kaut ko tikai savas slavas un popularitātes dēļ un, lai gūtu materiālu labumu. Pavisam ierasta lieta ir nejauša cilvēku aizskaršana, jo tu vienkārši saki, ko domā. Kad kāds tev kļūst nevajadzīgs, tu vienkārši izslēdz viņu no savas dzīves.

 

Lasi arī tālāk!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.