1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Horoskops: 6 zodiaka zīmes, kurām var uzticēt lielākos noslēpumus

 

Skorpions

Ja tu uzticies Skorpionam un lūdz viņu „turēt muti ciet”, viņš tevi nepievils un klusēs pat tad, ja viņu spīdzinās. Skorpions uzskata, ka noslēpumu glabāšana ir viņu pienākums. Šī zīme pati par sevi ir diezgan noslēgta un noslēpumaina, tāpēc tu vari būt pārliecināta, ka pie Skorpiona tavi noslēpumi glabāsies kā neatveramā seifā.

Mežāzis

Mežāzis nevienam nestāstīs svešus noslēpumus un arī neizmantos tos savā labā. Mežāžiem patīk spēlēt pēc noteikumiem un būt neitrāliem savā rīcībā. Viņi ir ļoti gudri un zina, ka ļauna spēlēšanās ar kāda uzticību ne pie kā laba nenovedīs. Mežāzi varētu salīdzināt ar ārstu vai juristu, kurš nedrīkst nevienam svešam atklāt visu, ko klients ir stāstījis.

Zivis

Zivis ir ļoti godīgas, neuzpērkamas un labsirdīgas, tāpēc viņām var uzticēties. Viņas nepievils un neizmantos svešu informāciju savā labā. Tā kā Zivīm piemīt arī laba intuīcija, nebrīnies, ka viņas jau zina tavus noslēpumus, vēl pirms tu vispār esi kaut ko stāstījusi. Visi tavi noslēpumi tiks labi noglabāti. Zivis noteikti ir tie cilvēki, kas zina, kas ir godīgums un uzticība.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.