11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Noslēpums atklāts: Kā pēc sarakstes saprast to, ka tu viņu interesē

 

Viens no galvenajiem jautājumiem, kas nomoka mūsu prātus jaunās attiecībās ir – es viņam patīku vai nē? Īpaši grūti tas ir tad, ja pārsvarā visa komunikācija notiek caur saraksti. Taču nekādu satraukumu! Mēs pateiksim priekšā, kas varētu liecināt par to, ka viņam interese pret tevi ir.

Viņš atbild diezgan ātri

Protams, katram no mums mēdz gadīties svarīgas un neatliekamas darīšanas vai darbs, kurā nedrīkst izmantot telefonus. Taču, ja viņam būs iespēja, viņš centīsies atbildēt pēc iespējas ātrāk. Ja tu viņam uzraksti, redzi, ka viņš ir online, bet nekādu atbildi nesaņem jau pāris stundas, sāc apdomāt, vai tev viņš vispār ir vajadzīgs.

Viņš bieži izrāda iniciatīvu

Daži cilvēki jūtas komfortablāk, ja sarunājas rakstiski, nevis aci pret aci. Un, ja tu viņam tiešām patīc, viņš nekautrēsies rakstiski sarunu uzsākt pirmais.

Viņš izmanto emocijas, neatbild vienmuļi un aktīvi iesaistās sarunā

Protams, ir arī cilvēki, kuri vienkārši neprot sarakstīties, bet kopumā ir grūti ticēt tam, ka cilvēks, kuram tu patīc, atbildēs uz visu ar vienkāršu „jā” vai „nē”, vai „nezinu”. Un vispār, ja jau viņam tik grūti iet ar saraksti, viņam vajadzētu vismaz kompensēt to ar zvaniem vai reāliem randiņiem.

Viņš uzdod jautājumus

Tas norāda uz to, ka viņš vēlas tevi labāk iepazīt. Ja tikai tu uzdod jautājumus, lai kaut kā paildzinātu sarunu, tas nogurdina un norāda uz to, ka interese ir vienpusēja.

Viņš stāsta, ko jūs kopā varētu darīt

Tas ir svarīgi. Lai gan sarakste nav slikta lieta, tai tomēr ir līdz kaut kam arī jānoved – līdz īstam randiņam. Ja jūs ilgi un aktīvi sarakstāties, bet viņš pat neizrāda vēlmi satikt tevi dzīvē, tas ir slikti. Pat, ja viņš tieši raksta tev, ka tu viņam patīc. Ja vārdus nebalsta darbība, tie zaudē savu vērtību.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.