9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tests: Izvēlies kroni un ieklausies tā padomā

 

Kronis Nr.1

Tu esi egocentriska persona. Dažkārt tu tik ļoti koncentrējies sev, ka vienkārši neņem vērā citu cilvēku jūtas. Jā, tu rūpējies par saviem tuviniekiem un draugiem, bet dažreiz mēdz būt pārāk virspusēja un nepamani acīmredzamas lietas.

Kronis Nr.2

Tev patīk komandēt un nepatīk vadības grožus nodot svešās rokās. Iemācies atslābināties un plūst pa straumi, jo dzīvē visu nav iespējams kontrolēt. Nepieķeries pagātnei, jo to vairs nevar mainīt.

Kronis Nr.3

Tava galvenā problēma ir slinkums. Tev patīk meklēt tam attaisnojumu, teikt, ka tev vienkārši nav iedvesmas vai pietiekami lielas motivācijas. Tu vari būt centīga un strādīga, kad beidzot pieķeries darbiem, bet tev ie vajadzīgs grūdiens no apkārtējo puses. Atceries – tas, kas dzīvo ilgi, nedodas rokā viegli.

Kronis Nr.4

Cilvēki uzskata tevi par pārāk skarbu un atriebīgu cilvēku. Tas ļoti negatīvi iespaido tavas attiecības ar apkārtējiem. Naids un dusmas neizdaiļo nevienu, un tas var traucēt tev gūt panākumus.

Kronis Nr.5

Tu labi proti tikt skaidrībā ar savām jūtām un nereti rīkojies impulsīvi. Lai gan savu intuīciju dažkārt ir jāklausa, neļauj savām bailēm un pārdzīvojumiem tevi atturēt no panākumu gūšanas. Neļauj emocijām ņemt virsroku pār tavu saprātu.

Kronis Nr.6

Tu vari norobežoties un atgrūst cilvēkus. Vienmēr vieglāk ir tēlot „auksto viszini”. Labi, ka sirds dziļumos tu saproti, kādus cilvēkus var ielaist savā pasaulē. Tu arī saproti, ka tev vēl daudz ko ir jāmācās. Tāpēc laiku pa laikam atgādini sev: neviens nezina visas atbildes. Ieklausies apkārtējo viedoklī.

 

Autors: Dieviete.lv

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.