5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas 2018.gada aprīlī sagaida AUNU, LAUVU un STRĒLNIEKU?

 

Otrais pavasara mēnesis jau klāt! Zini, ko zvaigznes tavai zodiaka zīmei ir sarūpējušas?

Auns

Aprīlī Aunam būt gana daudz raižu. Pirmajā mēneša dekādē gaidāmi neparedzēti apstākļi, kuri liks nervozēt. Lai apietu šķēršļus, nāksies pielikt papildus pūles.

Otrā mēneša puse būs labvēlīgāka. Profesionālajā sfērā gaidāmi panākumi un iespēja izcelties uz citu fona, taču par vietu zem Saules būs jāpacīnās. Iespējams interešu konflikts un cīņa. Zvaigznes iesaka iet pretīm savam mērķim un nepievērst uzmanību skauģiem un intrigantiem. Veiksmīgākais laiks būs mēneša pēdējā nedēļa.

Mīlas frontē zvaigznes piesauc stabilitāti. Izlem beidzot par labu vienam partnerim un sāc attīstīt ar viņu attiecības. Ģimenes dzīvē aktuāls kļūs finanšu jautājums. Kopā ar partneri lemsi, kā plānot budžetus un veidot iekrājumus.

Lauva

Horoskops brīdina Lauvas, ka mēneša pirmajā pusē ir iespējamas briesmas avārijas vai traumas veidā. Vajadzētu atturēties no tāliem braucieniem, lielas slodzes un fiziskajām aktivitātēm. Visādi citādi mēnesis ir diezgan mierīgs un notikumi – paredzami.

Privātajā dzīvē viss būs atkarīgs no pašiem Lauvām. Viņu noskaņojums tieši ietekmēs atmosfēru mājās un attiecību raksturu. Vientuļajiem Lauvām radīsies iespēja atjaunot saikni ar bijušo partneri.

Galvenā aprīļa tēma Lauvai būs karjera. Nedrīkst slinkot un atlikt svarīgus darbus. Pretējā gadījumā darba pienākumu pieaugums novedīs pie tā, ka viņš neko nepaspēs un nokavēs darbu nodošanas termiņus. Veiksmīgi būs komandējumi, darījumu braucieni un prezentācijas. Jāpiemin, ka darba maiņai šis nav labākais laiks.

Strēlnieks

Mēneša pirmā dekāde ir veiksmīga apmācībām. Strēlnieks ātri uztvers jaunu informāciju un pārspēs paši sevi praktiskajā daļā. Mēneša vidus ir veiksmīgs laiks radošumam un svarīgu lēmumu pieņemšanai, kas attiecas uz ģimenes dzīvi. Gadīsies atrasties īstajā laikā un īstajā vietā. Pilnīgi negaidīti var gadīties mainīt savu dzīvi. Kādam tas veiksmīgais gadījums būs saistīts ar darbu, kādam ar liktenīgu tikšanos. Tas ietekmēs atlikušā 2018.gada notikumus.

Svarīgas sarunas ar priekšniecību atliec uz pēdējo aprīļa nedēļu, bet pārējā laikā labāk vispār no priekšnieka turēties pa gabalu.

Mājās sēdēt Strēlniekam noteikti nevajadzētu. Var ceļot, apmeklēt publiskus pasākumus, biežāk iziet cilvēkos. Bet no apšaubāmiem piedāvājumiem gan atsakies bez nožēlas.

 

Sagatavots pēc ārzemju interneta materiāliem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.