7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas 2018.gada aprīlī sagaida VĒRSI, JAUNAVU un MEŽĀZI?

 

Otrais pavasara mēnesis jau klāt! Zini, ko zvaigznes tavai zodiaka zīmei ir sarūpējušas?

Vērsis

Vēršiem zvaigznes iesaka koncentrēt uzmanību uz tekošajām problēmām un darbiem. Jauniem iesākumiem aprīlis nav derīgs. Var plānot darbību plāno, bet aktivitāti labāk neizrādīt.

Vērsis izrādīs interesi pret apmācībām, intelektuāla darba un pēdījumiem. Aprīlī viņus sagaida jaunas aizraušanās, kuras paliks uz ilgu laiku. Labs laiks radošiem cilvēkiem. Dalība publiskos pasākumos var izrādīties ļoti veiksmīga.

Mēnesis iepriecināt ar pozitīvām pārmaiņām privātajā dzīvē. Vērsis sajutīs sevi pretējā dzimuma uzmanības centrā. Veiksmīgas iepazīšanās ātri vien pāraugs spēcīgā saiknē.

Mēneša pirmajā pusē ir iespējama aizķeršanās finanšu sfērā, taču pēc 25. datuma var gaidīt skaistus ienākumus.

Jaunava

Pavasara vidus Jaunavām nav vienkāršākais posms dzīvē. Pamatā problēmas būs finanšu jomā. Šīs zīmes pārstāvjiem būs jāieslēdz stingras ekonomijas režīms un jāatsakās no lieliem pirkumiem vismaz aprīļa pirmajā pusē. Neinvestē naudu ne pārāk perspektīvos projektos.

Nav izslēgts, ka radīsies problēmas ar sadzīves tehniku, kuras labošanai vai aizvietošanai nāksies atvēlēt palielu summu.

Daudz labāk klāsies mīlas frontē. Ja partnera nav, rūpīgi paskaties apkārt, un tu pamanīsi, ka tev ir uzradies slepens pielūdzējs. Iespējama interesanta iepazīšanās virtuālajā pasaulē. Ģimenes pārus sagaida ļoti romantisks periods.

Mežāzis

Otro pavasara mēnesi Mežāzis veltīs dzīvojamās telpas labiekārtošanai. Kāds aprobežosies ar nelielām izmaiņām interjerā, bet kāds izlems par labu lielam remontam.

Harmoniskas attiecības ar mājiniekiem pozitīvi ietekmēs visus procesus, no strīdiem un domstarpībām izdosies izvairīties. Aprīlis spēcīgi ietekmēs Mežāža emocionālo stāvokli. Savaldīgie šīs zīmes pārstāvji kļūs sentimentāli un sāks izrādīt lielas rūpes par sev tuvākajeim cilvēkiem.

Otrā aprīļa puse pieprasīs Mežāzi izrādīt profesionalitāti. Var gadīties, ka viņu iecels par kāda jauna projekta vadītāju. Būs jāpiepūlas, lai apvienotu darbu ar neatliekamajām darīšanām mājās.

 

Sagatavots pēc ārzemju interneta materiāliem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.